Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2024

Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2024

Διεκδικήστε μια θέση στις σελίδες του ημερολόγιο θηλασμού 2024!

Έχετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία θηλασμού και θέλετε να τη δείτε στο ημερολόγιο θηλασμού του mitrikosthilasmos.com για το 2024; Τότε δεν έχετε παρά να διεκδικήσετε μια θέση στις σελίδες του!

Το ξέρετε πως με ένα δικό σας φωτογραφικό στιγμιότυπο θηλασμού μπορείτε να συμβάλετε στην ενθάρρυνση και υποστήριξη εγκύων και νέων μητέρων για την προσπάθεια και το ταξίδι θηλασμού των μωρών ή μεγαλύτερων παιδιών τους;

Ο θηλασμός δεν είναι μονάχα μια τέχνη που μαθαίνεται… είναι και μια πράξη μίμησης!! Γι΄ αυτό… για 13η συνεχή χρονιά επιδιώκουμε με τη δική σας συμβολή να αναδείξουμε την ομορφιά του μητρικού θηλασμού, μέσα από το νέο μας, ημερολόγιο θηλασμού 2024!

Αν λοιπόν έχετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία θηλασμού και θέλετε να τη δείτε στο ημερολόγιο θηλασμού του mitrikosthilasmos.com για το 2024, τότε δεν έχετε παρά να διεκδικήσετε μια θέση στις σελίδες του!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. Επιλέξτε φωτογραφίες ερασιτεχνικές ή/και επαγγελματικές, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε jpg υψηλής ανάλυσης, ελεύθερες πνευματικών δικαιωμάτων
  2. Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο imerologio.thilasmou@gmail.com, με την ένδειξη ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2024 (αν θέλετε, μαζί με μια συνοδευτική λεζάντα, περιγραφή ή την ιστορία γύρω από αυτή τη φωτογραφία).

Περιμένουμε τις φωτογραφίες* σας το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου!

Καλή επιτυχία!

____________________________
*H δημιουργία και δωρεάν διάθεση του ημερολογίου θηλασμού είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε τα προηγούμενα Ημερολόγια Θηλασμού του mitrikosthilasmos.com:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *