Ημερολόγιο 2013 “Στιγμές Θηλασμού” (free download)

Ημερολόγιο 2013 “Στιγμές Θηλασμού” (free download)

2013 Breastfeeding Calendar

Το ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού” είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com
για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού! Μοιραστείτε το ελεύθερα!!

Το ημερολόγιο του mitrikosthilasmos.com για το 2013 είναι γεμάτο από μοναδικές “στιγμές θηλασμού” που επιλέχτηκαν εξολοκλήρου ανάμεσα από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που μας έστειλαν φίλες αναγνώστριες ανταποκρινόμενες στο κάλεσμά μας και τις οποίες ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως για τη συμβολή τους στην προσπάθεια προαγωγής και υποστήριξης του μητρικού θηλασμού με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις συνηθίζουμε να λέμε… κι εμείς αναζητήσαμε μια λέξη για κάθε εικόνα, μια λέξη που να χαρακτηρίζει το μεγαλείο του μητρικού θηλασμού, κάθε στιγμή!

Η επιλογή των φωτογραφιών ήταν πολύ δύσκολη το αποτέλεσμα όμως αναδεικνύει την ομορφιά της σχέσης του θηλασμού, αναδεικνύει τη γοητεία της φύσης και μέσα από σύντομες περιγραφές αποδεικνύει πως ο θηλασμός είναι τροφή για σώμα και ψυχή!!

Το ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού” είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού! Αποκτήστε το ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

Το ημερολόγιο αποτελείται από 20, πλάγιες Α4 έγχρωμες σελίδες. Δεν είναι προς πώληση! Διατίθεται και φέτος ΔΩΡΕΑΝ (σε ηλεκτρονική μορφή) το οποίο μπορείτε:

 1. να το ξεφυλλίσετε online
 2. να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο
  σε χαμηλή ανάλυση: PDF, 2039 KB 
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί download, αλλά πιο κάτω στο κόκκινο όπως δείχνει η εικόνα:

  (αρχείο κατάλληλο για προβολή στον Η/Υ ή/και για αποστολή email πχ σαν δωράκι σε κάποια έγκυο φίλη σας ή σε πρώην, νυν ή μέλλουσα θηλάζουσα… κλπ!)
 3. να το αποθηκεύσετε  στον σκληρό σας δίσκο
  σε υψηλή ανάλυση: PDF, 8011 KB
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί download, αλλά πιο κάτω στο κόκκινο όπως δείχνει η εικόνα:
  (αρχείο κατάλληλο για (μπρος-πίσω) εκτύπωση σε desktop printer ή σε κάποιο βιβλιοπωλείο κλπ για να το κρεμάσετε στον τοίχο σας ή γιατί όχι… να το χαρίσετε!).

Αν θέλετε να προωθήσετε το ημερολόγιο θηλασμού μέσα από το blog/site σας επικοινωνήστε μαζί μας στο email

Σημ.:  To παρόν ημερολόγιο τελεί υπό το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθεται δωρεάν μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε άλλη μερική η ολική χρήση του περιεχομένου του με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή, έντυπη και μη, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των δημιουργών του. Δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, να το τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό. Επιτρέπεται να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο, να το εκτυπώσετε για προσωπική χρήση ή να το κοινοποιήσετε.

Ευχόμαστε πολλούς γλυκούς θηλασμούς
για χαρούμενα μωράκια και ευτυχισμένες μαμάδες!

Καλή Χρονιά σε όλους και… μείνετε σε επαφή!
Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!

Η ομάδα του

 

Διαβάστε ακόμη:

6 Σχόλια

 1. Τι μαγεία κρύβεται σε αυτές τις εικόνες!!! Μπράβο στους δημιουργούς, μα πάνω απ'όλα μπράβο στις μανούλες με τα μωράκια τους!

 2. Απίστευτα όμορφο!!! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

 3. Απλά υπέροχο!!! Οι εικόνες τα λένε όλα!! Ευχαριστούμε πολύ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *