Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες,

Οι πληροφορίες του παρόντος διαδικτυακού τόπου προσφέρονται μόνο για ενημέρωση και προσωπική χρήση των επισκεπτών του. Η χρήση των στοιχείων και των πληροφοριών του mitrikosthilasmos.com και τα αποτελέσματα αυτών, γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.

Το mitrikosthilasmos.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων δικτυακών τόπων.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Οι πληροφορίες και τα στοιχεία εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή.

Η πληροφόρηση που δίνεται στο mitrikosthilasmos.com δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν’ απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας. Επιπλέον μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή ιατρικό πρόβλημα που πιθανόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης υλικού που περιέχεται στις σελίδες του.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Οι φωτογραφίες που περιέχονται στη στήλη “Γκαλερί” απαγορεύεται να αντιγραφούν και να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Σεβαστείτε τις προσωπικές στιγμές που μοιράζονται οι αναγνώστες!

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το mitrikosthilasmos.com αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην προστασία των προσωπικών δεδοµένων σας. Σεβόµαστε την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τηρούµε την ισχύουσα νοµοθεσία για τη προστασία των προσωπικών δεδοµένων, συµπεριλαµβανοµένου του Γενικού Κανονισµού Προστασίας Προσωπικών ∆εδοµένων (Ευρωπαϊκός Κανονισµός 2016/679) γνωστού και ως GDPR.

Το mitrikosthilasmos.com δύναται να τηρεί Αρχείο και να επεξεργάζεται τυχόν δεδομένα των επισκεπτών του (π.χ., το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση του e – mail σας) (εφεξής “προσωπικά δεδομένα”), τα οποία θα περιέρχονται στη γνώση του, μέσω των παρεχομένων μέσων αυτού, μόνο αν τα δεδομένα αυτά παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες.

Το mitrikosthilasmos.com δηλώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα που καταγράφονται οικειοθελώς από τους χρήστες σε καμία περίπτωση δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Αν κάποιος χρήστης του mitrikosthilasmos.com δεν επιθυμεί τη συλλογή και πιθανή τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε παρακαλείται να μην τα υποβάλλει στο mitrikosthilasmos.com

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο χρήστης συναινέσει στην προαναφερόμενη συλλογή, τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν τότε σημειώνεται ρητά ότι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων βάσει της υποχρεωτικής εφαρμογής από 25/05/2018 του Kανονισμού (EE) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 περί προστασίας των φυσικών προσώπων. Για την εξάσκηση του δικαιώματός του αυτού ο κάθε χρήστης μπορεί να στέλνει σχετικό αίτημα ΕΔΩ ή να επικοινωνεί σχετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admin[at]mitrikosthilasmos.com

Επιπλέον εφόσον κάποιος χρήστης παράσχει τα Προσωπικά του Δεδομένα οικειοθελώς, το mitrikosthilasmos.com ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν άλλως ορίζεται, για μελλοντική επικοινωνία και ενημέρωσή του.

 

Privacy Policy

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του mitrikosthilasmos.com είναι πνευματική ιδιοκτησία του, που διέπεται από την σχετική Νομοθεσία.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η ηλεκτρονική αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου τoυ Μητρικός θηλασμός.com σε οποιοδήποτε site/blog/forum κλπ διαδικτυακούς τόπους με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή mitrikosthilasmos.com συνοδευόμενη από σύνδεσμο (link) προς το www.mitrikosthilasmos.com (δλδ να οδηγεί ηλεκτρονικά τον επισκέπτη σας στην αντίστοιχη σελίδα του Μητρικός θηλασμός.com).

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η ολική ή μερική αναπαραγωγή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέρα από το διαδίκτυο. Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να πάρετε γραπτή άδεια (στείλτε αίτημα στο editor[at]mitrikosthilasmos.com) πριν αναδημοσιεύσετε ή χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσω, περιεχόμενο του mitrikosthilasmos.com
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσετε το έργο αυτό για εμπορικούς σκοπούς, να το αλλοιώσετε, να το τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.
Καλή ανάγνωση!!
Copyright © 2009 mitrikosthilasmos.com
All Rights Reserved
Τελευταία ενημέρωση 30/12/2019