Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες,

Με την είσοδό σας στον διαδικτυακό μας τόπο mitrikosthilasmos.com συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους. Το mitrikosthilasmos.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων, για το λόγο αυτό, συνιστάται να ανατρέχετε τακτικά στους παρόντες όρους, για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Κάθε τυχόν αλλαγή στους παρόντες όρους ισχύει αυτομάτως από την ανάρτησή της στο mitrikosthilasmos.com.

Οι πληροφορίες του παρόντος διαδικτυακού τόπου προσφέρονται μόνο για ενημέρωση και προσωπική χρήση των επισκεπτών του. Η χρήση των στοιχείων και των πληροφοριών του mitrikosthilasmos.com και τα αποτελέσματα αυτών, γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.

Το mitrikosthilasmos.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων δικτυακών τόπων.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Οι πληροφορίες και τα στοιχεία εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή.

Η πληροφόρηση που δίνεται στο mitrikosthilasmos.com δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν’ απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας. Επιπλέον μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή ιατρικό πρόβλημα που πιθανόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης υλικού που περιέχεται στις σελίδες του.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Οι φωτογραφίες που περιέχονται στη στήλη “Γκαλερί” απαγορεύεται να αντιγραφούν και να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Σεβαστείτε τις προσωπικές στιγμές που μοιράζονται οι αναγνώστες!

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το mitrikosthilasmos.com αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην προστασία των προσωπικών δεδοµένων σας. Σεβόµαστε την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τηρούµε την ισχύουσα νοµοθεσία για τη προστασία των προσωπικών δεδοµένων, συµπεριλαµβανοµένου του Γενικού Κανονισµού Προστασίας Προσωπικών ∆εδοµένων (Ευρωπαϊκός Κανονισµός 2016/679) γνωστού και ως GDPR.

Το mitrikosthilasmos.com δύναται να τηρεί Αρχείο και να επεξεργάζεται τυχόν δεδομένα των επισκεπτών του (π.χ., το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση του e – mail σας) (εφεξής “προσωπικά δεδομένα”), τα οποία θα περιέρχονται στη γνώση του, μέσω των παρεχομένων μέσων αυτού, μόνο αν τα δεδομένα αυτά παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες.

Εφόσον κάποιος χρήστης παράσχει τα Προσωπικά του Δεδομένα οικειοθελώς, το mitrikosthilasmos.com ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν άλλως ορίζεται, για μελλοντική επικοινωνία και ενημέρωσή του (μέσω newsletter, email, sms, viber, ταχυδρομείο).

Το mitrikosthilasmos.com δηλώνει ότι δεν μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα που καταγράφονται οικειοθελώς από τους χρήστες/επισκέπτες του σε καμία περίπτωση με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι με το mitrikosthilasmos.com και ουδέποτε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και συναίνεση του χρήστη/επισκέπτη. Σε περίπτωση δε μεταφοράς Προσωπικών Δεδομένων σε συνεργαζόμενες εταιρείες αυτές δεσμεύονται έναντι του mitrikosthilasmos.com μέσω υπογραφής ειδικής σύμβασης προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία που διενεργείται αποκλειστικά για τους σκοπούς και στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας τους είναι σύμφωνη με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Αν κάποιος χρήστης του mitrikosthilasmos.com δεν επιθυμεί τη συλλογή και πιθανή τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε παρακαλείται να μην τα υποβάλλει στο mitrikosthilasmos.com

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο χρήστης συναινέσει στην προαναφερόμενη συλλογή, τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν τότε σημειώνεται ρητά ότι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων βάσει της υποχρεωτικής εφαρμογής από 25/05/2018 του Kανονισμού (EE) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 περί προστασίας των φυσικών προσώπων. Για την εξάσκηση του δικαιώματός του αυτού ο κάθε χρήστης μπορεί να στέλνει σχετικό αίτημα ΕΔΩ ή να επικοινωνεί σχετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admin[at]mitrikosthilasmos.com.

 

Privacy Policy

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το σύνολο του περιεχομένου του mitrikosthilasmos.com καθώς και των σεμιναρίων που διοργνανώνει δια ζώσης ή και εξ΄αποστάσεως είναι πνευματική ιδιοκτησία του, που διέπεται από την σχετική Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περιεχόμενα του mitrikosthilasmos.com μόνο για προσωπική χρήση και μη εμπορικούς σκοπούς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του mitrikosthilasmos.com με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του mitrikosthilasmos.com. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στέλνετε το αίτημά σας στο editor[at]mitrikosthilasmos.com) πριν αναδημοσιεύσετε ή χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσω, περιεχόμενο του mitrikosthilasmos.com

Καλή ανάγνωση!!
Copyright © 2009 mitrikosthilasmos.com
All Rights Reserved
Τελευταία ενημέρωση 30/12/2019