Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες,

Με την είσοδό σας στον διαδικτυακό μας τόπο mitrikosthilasmos.com συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους. Το mitrikosthilasmos.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων, για το λόγο αυτό, συνιστάται να ανατρέχετε τακτικά στους παρόντες όρους, για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Κάθε τυχόν αλλαγή στους παρόντες όρους ισχύει αυτομάτως από την ανάρτησή της στο mitrikosthilasmos.com.

Οι πληροφορίες του παρόντος διαδικτυακού τόπου προσφέρονται μόνο για ενημέρωση και προσωπική χρήση των επισκεπτών του. Η χρήση των στοιχείων και των πληροφοριών του mitrikosthilasmos.com και τα αποτελέσματα αυτών, γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.

Το mitrikosthilasmos.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων δικτυακών τόπων.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Οι πληροφορίες και τα στοιχεία εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή.

Η πληροφόρηση που δίνεται στο mitrikosthilasmos.com δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν’ απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας. Επιπλέον μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή ιατρικό πρόβλημα που πιθανόν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης υλικού που περιέχεται στις σελίδες του.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ WEBINAR
WEBINAR: Με τον όρο webinar εννοούμε ένα σεμινάριο το οποίο γίνεται μέσω διαδικτύου και όχι σε κάποιο φυσικό χώρο. Το σεμινάριο μεταδίδεται από τον εκάστοτε χώρο των εισηγητών του. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει το webinar μέσω internet από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού (εφόσον προβλέπεται).

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ WEBINAR: Ως πλατφόρμα διεξαγωγής webinar χρησιμοποιούμε το ZOOM. Το webinar πραγματοποιείται ζωντανά (live) την ημέρα και ώρα που έχει οριστεί. Η επικοινωνία μεταξύ εισηγητών και συμμετεχόντων (αλλά και μεταξύ των υπολοίπων συμμετεχόντων) γίνεται μέσω γραπτών μηνυμάτων chat ή και ζωντανά (εφόσον προβλέπεται) σύμφωνα με τις λειτουργικές δυνατότητες της χρησιμοποιούμενης ψηφιακής πλατφόρμας. Για να παρακολoυθήσετε το webinar μέσω Η/Υ κατεβάστε την ειδική εφαρμογή πατώντας εδώ. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήστε το webinar μέσω κινητού και tablet κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή (app). Για iOS πατήστε εδώ και για Android πατήστε εδώ!

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ WEBINAR: Το mitrikosthilasmos.com δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν μπορεί να συνδεθεί στο webinar για τεχνικούς λόγους, που αφορούν τον υπολογιστή του ή τη σύνδεση του δικτύου του. Οι διαδικασίες σύνδεσης αποστέλλονται σε όλους τους συμμετέχοντες με email πριν την διεξαγωγή του webinar. Σε περίπτωση που συμβεί το παραπάνω ενδεχόμενο και δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε το webinar επικοινωνήστε μαζί μας στο seminars@mitrikosthilasmos.com και ενημερώστε μας για να βρούμε μια λύση.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στον χώρο διεξαγωγής του webinar, θα συνεχιστεί κανονικά μετά από λίγα λεπτά. Εφόσον πρόκειται για διακοπή ρεύματος μεγάλης διάρκειας (πάνω από 30 λεπτά) το webinar θα ακυρωθεί και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν την επόμενη ημέρα μέσω email για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Το κάθε webinar θα πραγματοποιείται μόνο αν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Το mitrikosthilasmos.com διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα αλλαγής των εισηγητών, αλλαγής του τρόπου διεξαγωγής του σεμιναρίου καθώς και ακύρωσης του σεμιναρίου ή μετάθεσης του χρόνου διεξαγωγής του σεμιναρίου. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) και η συμμετοχή τους θα μεταφερθεί στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες αδυνατούν να συμμετάσχουν κατά τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στον διοργανωτή εντός των προβλεπόμενων ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησης, ώστε να ακυρωθεί η συμμετοχής τους. Σε κάθε περίπτωση, πέραν των ανωτέρω ο διοργανωτής δεν έχει καμία περαιτέρω υποχρέωση προς τον συμμετέχοντα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν ενδιαφερόμενοι (όπως αυτοί ορίζονται για το εκάστοτε σεμιναρίο) από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού (εφόσον προβλέπεται). Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται με ευθύνη του συμμετέχοντα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κάθε ενδιαφερόμενος απαιτείται α) να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένη σε κάθε ανακοίνωση/πρόσκληση συμμετοχής με τα στοιχεία που απαιτούνται για το webinar (και είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των στοιχείων).

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ: Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων και καθώς τα σεμινάρια επαναλαμβάνονται τακτικά, η κατοχύρωση θέσης γίνεται με σειρά προτεραιότητας (βάση ηλικίας κύησης της ενδιαφερόμενης εγκύου ή του βρέφους της). Με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών εγγραφής/κατοχύρωσης θέσης ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει email με τα απαραίτητα στοιχεία και συνδέσμους ώστε να συμμετέχει την προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα στο webinar.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Το κάθε σεμινάριο έχει ορισμένη διαρκεί που αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση/πρόσκληση συμμετοχής, ωστόσο στις αναγραφόμενες ώρες ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αποκλίσεις βάση της ροής του προγράμματος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Πιστοποιητικό παρακολούθησης εφόσον προβλέπεται παρέχεται μετά το πέρας του σεμιναρίου, σε ηλεκτρονική μορφή pdf και εφόσον ζητηθεί από τον συμμετέχοντα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: Όλο το υλικό των σεμιναρίων παρέχεται από το mitrikosthilasmos.com και τους εισηγητές του, αποτελεί συλλογικό προϊόν και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η διάθεση μέρους ή όλου αυτού από τους συμμετέχοντες σε άλλα άτομα που δεν έχουν συμμετάσχει, καθώς και η αναδημοσίευση ή η δημοσιοποίηση σε τρίτους μέσω ΜΜΕ, διαδικτύου, εντύπων κ.λπ., η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή μετάφραση ή άλλη διασκευή εάν δεν έχει δοθεί ρητή άδεια από τους διοργανωτές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Απαγορεύεται αυστηρά η ηχογράφηση – βιντεοσκόπηση – φωτογράφηση οποιουδήποτε μέρους ή όλου του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες, εκτός αν έχει συμφωνηθεί ρητά εκ των προτέρων με τους διοργανωτές. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτού μπορεί να αποτελέσει αιτία απομάκρυνσης του συμμετέχοντα από το webinar.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ mitrikosthilasmos: Φωτογραφίες και βίντεο που σας απεικονίζουν μπορεί να ληφθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου για σκοπούς προβολής στα social media του mitrikosthilasmos.com ή άλλα μέσα προβολής και προώθησης του mitrikosthilasmos.com. Σε περίπτωση βιντεοσκόπησης επάνω αριστερά στην οθόνη εμφανίζεται μια κόκκινη κυκλική, φωτεινή ένδειξη. Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθούν πλάνα από εσάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Οι φωτογραφίες και λοιπό υλικό του σεμιναρίου αναρτώνται σε άλμπουμ στην επίσημη σελίδα του mitrikosthilasmos.com στο Facebook & στο Instagram, ωστόσο απαλείφονται τα ονόματα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Με την εγγραφή σας για την συμμετοχή στο σεμινάριο, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το mitrikosthilasmos.com. (βλ. περισσότερα παρακάτω στην “Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων”)

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το mitrikosthilasmos.com αποδίδει ιδιαίτερη σηµασία στην προστασία των προσωπικών δεδοµένων σας. Σεβόµαστε την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τηρούµε την ισχύουσα νοµοθεσία για τη προστασία των προσωπικών δεδοµένων, συµπεριλαµβανοµένου του Γενικού Κανονισµού Προστασίας Προσωπικών ∆εδοµένων (Ευρωπαϊκός Κανονισµός 2016/679) γνωστού και ως GDPR.

Το mitrikosthilasmos.com δύναται να τηρεί Αρχείο και να επεξεργάζεται τυχόν δεδομένα των επισκεπτών του (π.χ., το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση του e – mail σας) (εφεξής “προσωπικά δεδομένα”), τα οποία θα περιέρχονται στη γνώση του, μέσω των παρεχομένων μέσων αυτού, μόνο αν τα δεδομένα αυτά παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες.

Εφόσον κάποιος χρήστης παράσχει τα Προσωπικά του Δεδομένα οικειοθελώς, το mitrikosthilasmos.com ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν άλλως ορίζεται, για μελλοντική επικοινωνία και ενημέρωσή του (μέσω newsletter, email, sms, viber, ταχυδρομείο).

Το mitrikosthilasmos.com δηλώνει ότι δεν μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα που καταγράφονται οικειοθελώς από τους χρήστες/επισκέπτες του σε καμία περίπτωση με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι με το mitrikosthilasmos.com και ουδέποτε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και συναίνεση του χρήστη/επισκέπτη. Σε περίπτωση δε μεταφοράς Προσωπικών Δεδομένων σε συνεργαζόμενες εταιρείες αυτές δεσμεύονται έναντι του mitrikosthilasmos.com μέσω υπογραφής ειδικής σύμβασης προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία που διενεργείται αποκλειστικά για τους σκοπούς και στο βαθμό που απαιτείται για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας τους είναι σύμφωνη με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Αν κάποιος χρήστης του mitrikosthilasmos.com δεν επιθυμεί τη συλλογή και πιθανή τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε παρακαλείται να μην τα υποβάλλει στο mitrikosthilasmos.com

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο χρήστης συναινέσει στην προαναφερόμενη συλλογή, τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν τότε σημειώνεται ρητά ότι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων βάσει της υποχρεωτικής εφαρμογής από 25/05/2018 του Kανονισμού (EE) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 περί προστασίας των φυσικών προσώπων. Για την εξάσκηση του δικαιώματός του αυτού ο κάθε χρήστης μπορεί να στέλνει σχετικό αίτημα ΕΔΩ ή να επικοινωνεί σχετικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admin[at]mitrikosthilasmos.com

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ SITE

Το σύνολο του περιεχομένου του mitrikosthilasmos.com (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο κλπ) είναι πνευματική ιδιοκτησία του, που διέπεται από την σχετική Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του mitrikosthilasmos.com με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του mitrikosthilasmos.com. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στέλνετε το αίτημά σας στο editor[at]mitrikosthilasmos.com) πριν χρησιμοποιήσετε ή αναδημοσιεύσετε με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσω, περιεχόμενο του mitrikosthilasmos.com

Καλή ανάγνωση!!
Copyright © 2009 mitrikosthilasmos.com
All Rights Reserved
Τελευταία ενημέρωση 31/08/2020