Η ταυτότητα του mitrikosthilasmos.com

Ο θηλασμός είναι στη φύση μας, αλλά δεν είναι πάντα εύκολος… Είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε ενημέρωση και υποστήριξη! Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, θέλουμε να σε βοηθήσουμε να τον φτάσεις!

Από τη στιγμή που γίνεσαι μαμά ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, όμως είσαι άπειρη και γεμάτη απορίες… 

Όταν έγινα κι εγώ μαμά, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες με τον θηλασμό και τότε άρχισα να ψάχνω, να μαθαίνω περισσότερα από όσα γνώριζα μέχρι τότε σχετικά με το θέμα και να αναζητώ βοήθεια… όμως συνάντησα έλλειψη σωστής πληροφόρησης και ουσιαστικής υποστήριξης κάτι που τελικά θέλησα να προσφέρω σε όλες τις μητέρες!

Και κάπως έτσι, -κι ενώ θήλαζα ήδη 2 χρόνια τον πρώτο μου γιο- η προσωπική μου ανάγκη έγινε αφορμή το 2009 να γεννηθεί το mitrikosthilasmos.com -το ηλεκτρονικό μου “παιδί” όπως συνηθίζω να το αποκαλώ- το οποίο εύχομαι να το αγκαλιάσετε και εσείς και να σας συντροφέψει στο δικό σας μαγικό ταξίδι του θηλασμού και της μητρότητας!

Φιλικά, 
Μαρία Παπαποστόλου

Μαμά (δις θηλάζουσα),
Ιδρύτρια mitrikosthilasmos.com

Περισσότερα για το mitrikosthilasmos.com
To mitrikosthilasmos.com είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που ξεκίνησε πιλοτικά το 2009, με σκοπό την ανάδειξη, προώθηση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού μέσα από ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας και απώτερο στόχο να βοηθήσει στην αύξηση των ποσοστών και της διάρκειας του μητρικού θηλασμού στη χώρα. Σύντομα, εξελίχθηκε στο πλέον αξιόπιστο και με επιστημονική εγκυρότητα portal που εμπιστεύονται καθημερινά γονείς, ειδικοί και επαγγελματίες υγείας.

Με πλήθος επιστημονικών συνεργατών το mitrikosthilasmos.com παρέχει μια ολοκληρωμένη, καθημερινή ενημέρωση και πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν στην γονιμότητα, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την μητρότητα, τον θηλασμό, την οικογένεια και γενικότερα τη ζωή με το παιδί, μέσα από πλούσια επιστημονική αρθρογραφία, έγκαιρες ειδήσεις από έγκυρες πηγές καθώς και απαντήσεις μέσω της δωρεάν online υπηρεσίας του “Ρώτα τον Ειδικό”.

To mitrikosthilasmos.com με έντονη κοινωνική ευαισθησία, ξεπερνά συχνά τα όρια του διαδικτύου, προσφέροντας και από κοντά ενημέρωση, εκπαίδευση και υποστήριξη σε μελλοντικούς και νέους γονείς καθώς και σε επαγγελματίες υγείας και ειδικούς μέσα από σεμινάρια, επιστημονικές ημερίδες και λοιπές δράσεις του ανά την Ελλάδα.

Πάντα με πίστη στους σκοπούς και τους στόχους του και αναγνωρίζοντας πως οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα ξεκινούν να θηλάζουν τα μωρά τους αλλά απογαλακτίζουν πολύ νωρίς, το mitrikosthilasmos.com  είναι εδώ, και επιχειρεί να δώσει στις γυναίκες (και τις οικογένειες τους), τη γνώση, τη δύναμη και την πίστη, σε αυτό που η φύση προστάζει (!), πως δηλαδή ο μητρικός θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτές και τα μωρά τους για σήμερα αλλά και στο μέλλον, επιμένει πως “κάθε σταγόνα μετράει” και… θέτει στόχο το αναφαίρετο δικαίωμα των βρεφών στο θηλασμό να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει στη διατροφή τους… γιατί η ζωή, ξεκινάει με μητρικό θηλασμό!