Ημερολόγιο θηλασμού για το 2012 από το mitrikosthilasmos.com (free download)

Ημερολόγιο θηλασμού για το 2012 από το mitrikosthilasmos.com (free download)

Ημερολόγιο θηλασμού

Το mitrikosthilasmos.com για να καλωσορίσει το 2012, πάντα με πίστη στους σκοπούς και τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την προστασία, προώθηση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού, δημιούργησε ένα ημερολόγιο με υπέροχες φωτογραφίες θηλασμού και μητρότητας!

Οι φωτογραφίες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες που έστειλαν μαμάδες που ανταποκρίθηκαν νωρίτερα στο κάλεσμά μας και τις οποίες ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως!

Η επιλογή δεν ήταν εύκολη… το σύνολο των φωτογραφιών σύντομα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί μας αλλά και σε ένα βίντεο αφιέρωμα!

Το ημερολόγιο του 2012 δεν είναι προς πώληση! Αποτελείται από 18, Α4 έγχρωμες σελίδες, περιέχει πληροφορίες για το θηλασμό και… σας διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ (σε ηλεκτρονική μορφή) !

Δηλαδή… μπορείτε να:

 • το ξεφυλλίσετεonline ή
 • να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο σε χαμηλή ανάλυση (αρχείο.pdf / 11,9 MB)
  (για να το βλέπετε στην οθόνη του Η/Υ σας ή για να το αποστείλετε μέσω email πχ σαν δωράκι σε κάποια έγκυο φίλη σας ή σε πρώην, νύν ή μέλλουσα θηλάζουσα… κλπ!)
 • ή να το αποθηκεύσετε  στον σκληρό σας δίσκο σε υψηλή ανάλυση (αρχείο.pdf / 62 MB)
  (ώστε να το εκτυπώσετε σε κάποιον desktop printer και να το το κρεμάσετε στον τοίχο ή γιατί όχι… να το χαρίσετε!)

Επίσης, αν θέλετε να προωθήσετε το ημερολόγιο θηλασμού μέσα από το blog/site σας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email 

Σημ.:  To παρόν ημερολόγιο τελεί υπό το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθεται δωρεάν μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε άλλη μερική η ολική χρήση του περιεχομένου του με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή, έντυπη και μη, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των δημιουργών του. Δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, να το τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό. Επιτρέπεται να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο, να το εκτυπώσετε για προσωπική χρήση ή να το κοινοποιήσετε.

Το mitrikosthilasmos.com υποστηρίζοντας τις γυναίκες που επιθυμούν να θηλάσουν, επιμένει πως “κάθε σταγόνα μετράει”… γιατί η ζωή, ξεκινάει με μητρικό θηλασμό, αρκεί να εμπιστευτούμε τη φύση!!

Μείνετε σε επαφή!
Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!

Καλή Χρονιά σε όλους!

 

2 Σχόλια

 1. Αγαπητή φίλη να σας ζήσει το μωράκι και με το καλό να το πάρετε στο σπίτι σας!

  Στους 2 αυτούς μήνες κάνετε αντλήσεις συστηματικά και έχετε διατηρήσει την παραγωγή σας; Αυτές τις 10 μέρες που καπνίζατε αντλούσατε αλλά πετούσατε το γάλα σας;

  Γενικά, η επίδραση της νικοτίνης και η κυκλοφορία της στο αίμα, άρα και στο γάλα που παράγεται είναι λιγότερη από μια ώρα μετά το κάπνισμα. Η ουσία κορυφώνεται στο αίμα 30 λεπτά με μια ώρα μετά το κάπνισμα του τσιγάρου. Στα 90 λεπτά έχει μειωθεί περίπου στο μισό και στις δυο ώρες αν πχ θηλάσει ένα βρέφος έχει μειωθεί η έκθεσή του.

 2. Καλησπέρα.Έχω το μωράκι μου στην θερμοκοιτίδα λόγω προωρότητας εδώ και 2 μήνες. Πριν 10 μέρες περάσαμε μια πολύ μεγάλη στενοχώρια και εγώ κάπνισα αυτές τις 10 μέρες από 4-5 τσιγάρα καθε μέρα. Πόσο καιρό πρέπει να μείνω καθαρή από το τσιγάρο έτσι ώστε να αντλώ γάλα με το θήλαστρο το οποίο δεν θα βλάψει το παιδί μου;
  Σας ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *