Ημερολόγιο θηλασμού 2015 (free download)

Ημερολόγιο θηλασμού 2015 (free download)

2015 Breastfeeding Calendar
Το ημερολόγιο 2015 “Θηλασμός κάθε μέρα!” είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝΑποκτήστε το και μοιραστείτε το ελεύθερα!!

Το ημερολόγιο θηλασμού 2015 είναι γεμάτο από υπέροχες καθημερινές στιγμές θηλασμού που για 4η συνεχή χρονιά, επιλέχτηκαν εξολοκλήρου ανάμεσα από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν φίλες αναγνώστριες, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως για τη συμβολή τους στην προσπάθεια προαγωγής και υποστήριξης του μητρικού θηλασμού!

Ενθαρρύνοντας κάθε έγκυο, στηρίζοντας κάθε θηλάζουσα, προάγουμε το θηλασμό… κάθε μέρα!! Αποκτήστε λοιπόν και εσείς το ημερολόγιο θηλασμού για το 2015 και μοιραστείτε το ελεύθερα!

Το ημερολόγιο θηλασμού 2015 αποτελείται από 18, πλάγιες Α4 έγχρωμες σελίδες. Δεν είναι προς πώληση! Διατίθεται και φέτος ΔΩΡΕΑΝ (σε ηλεκτρονική αλλά & εκτυπώσιμη μορφή) το οποίο μπορείτε:

  1. να το ξεφυλλίσετε online
  2. να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο σε χαμηλή ανάλυση: “2015 calendar_low res” – PDF 10,8 MB 
    (αρχείο κατάλληλο για προβολή στον Η/Υ ή/και για αποστολή email)

  3. να το αποθηκεύσετε  στον σκληρό σας δίσκο σε υψηλή ανάλυση: “2015 calendar_high res” – PDF 26,6 MB 
    (αρχείο κατάλληλο για (μπρος-πίσω) εκτύπωση σε desktop printer ή σε κάποιο βιβλιοπωλείο κλπ για να το κρεμάσετε στον τοίχο σας ή γιατί όχι… να το χαρίσετε!)
  4. να το προωθήσετε μέσω του blog/site σας (επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο email: editor[at]mitrikosthilasmos.com)
Σημ.:  To παρόν ημερολόγιο τελεί υπό το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθεται δωρεάν μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε άλλη μερική η ολική χρήση του περιεχομένου του με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή, έντυπη και μη, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του mitrikosthilasmos.com. Δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, να το τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό. Επιτρέπεται να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο, να το εκτυπώσετε για προσωπική χρήση ή να το κοινοποιήσετε.

 

Καλή Χρονιά σε όλους
και… μείνετε σε επαφή!
Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!
Η ομάδα του

 

Διαβάστε ακόμη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *