Ημερολόγιο θηλασμού 2014 (free download)

Ημερολόγιο θηλασμού 2014 (free download)

2014 Breastfeeding Calendar

Το ημερολόγιο 2014 “Ρώτα εμένα για τον θηλασμό” είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ! Αποκτήστε το και μοιραστείτε το ελεύθερα!!


Το ημερολόγιο θηλασμού 2014 είναι γεμάτο από αγαπημένα στιγμιότυπα θηλασμού που για 3η συνεχή χρονιά, επιλέχτηκαν εξολοκλήρου ανάμεσα από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που μας έστειλαν φίλες αναγνώστριες ανταποκρινόμενες στο κάλεσμά μας και τις οποίες ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως για τη συμβολή τους στην προσπάθεια προαγωγής και υποστήριξης του μητρικού θηλασμού!

Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη, το αποτέλεσμα όμως ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αντικατοπτρίζοντας την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα!

Υπέροχες οικογενειακές στιγμές θηλασμού από δεκάδες μητέρες με τα μωρά ή μεγαλύτερά παιδιά τους, παρέα με τον μπαμπά και τα αδέρφια, στιγμές από την κλινική, το σπίτι, σε δημόσιους χώρους, στις διακοπές… παντού!!

Το ημερολόγιο θηλασμού 2014 έχει τίτλο “Ρώτα εμένα για τον θηλασμό” καθώς φιλοξενεί στις σελίδες του πληροφορίες και συμβουλές από μωρά και μαμάδες, για την έναρξη και διατήρηση της γαλουχίας, καθιστώντας το έτσι ένα χρήσιμο συνοπτικό εργαλείο και ένα πολύτιμο δώρο για κάθε έγκυο ή θηλάζουσα μητέρα!

Αποκτήστε το και μοιραστείτε ο ελεύθερα με όλους τους φίλους του μητρικού θηλασμού!


Σημ.: Αν θέλετε να προωθήσετε το ημερολόγιο θηλασμού μέσα από το blog/site σας επικοινωνήστε μαζί μας στο email editor[at]mitrikosthilasmos.com

Το ημερολόγιο θηλασμού 2014 αποτελείται από 28, πλάγιες Α4 έγχρωμες σελίδες. Δεν είναι προς πώληση! Διατίθεται και φέτος ΔΩΡΕΑΝ (σε ηλεκτρονική αλλά & εκτυπώσιμη μορφή) το οποίο μπορείτε:

  1. να το ξεφυλλίσετε online
  2. να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο σε χαμηλή ανάλυση: (PDF1.4, 3887 KB) (αρχείο κατάλληλο για προβολή στον Η/Υ ή/και για αποστολή email)
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί download, αλλά αριστερά στον σύνδεσμο:

  3. να το αποθηκεύσετε  στον σκληρό σας δίσκο σε υψηλή ανάλυση: (PDF1.4, 70952 KB) (αρχείο κατάλληλο για (μπρος-πίσω) εκτύπωση σε desktop printer ή σε κάποιο βιβλιοπωλείο κλπ για να το κρεμάσετε στον τοίχο σας ή γιατί όχι… να το χαρίσετε!)
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί download, αλλά αριστερά στον σύνδεσμο:
Σημ.:  To παρόν ημερολόγιο τελεί υπό το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθεται δωρεάν μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε άλλη μερική η ολική χρήση του περιεχομένου του με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή, έντυπη και μη, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του mitrikosthilasmos.com. Δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, να το τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό. Επιτρέπεται να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο, να το εκτυπώσετε για προσωπική χρήση ή να το κοινοποιήσετε.

 

Καλή Χρονιά σε όλους
και… μείνετε σε επαφή!
Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!
Η ομάδα του

 

Διαβάστε ακόμη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *