Ημερολόγιο θηλασμού 2019 (free download)

Ημερολόγιο θηλασμού 2019 (free download)

2019 Breastfeeding Calendar


Το ημερολόγιο θηλασμού 2019 είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ! Αποκτήστε το και μοιραστείτε το ελεύθερα!!


Το ημερολόγιο θηλασμού 2019 είναι γεμάτο από υπέροχες στιγμές θηλασμού που για 8η συνεχή χρονιά, επιλέχτηκαν εξολοκλήρου ανάμεσα από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν φίλες αναγνώστριες, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά και δημοσίως για τη συμβολή τους στην προσπάθεια προαγωγής και υποστήριξης του μητρικού θηλασμού!

    Ενθαρρύνοντας κάθε έγκυο, στηρίζοντας κάθε θηλάζουσα, προάγουμε το θηλασμό… κάθε μέρα!! Αποκτήστε λοιπόν και εσείς το ημερολόγιο θηλασμού για το 2019 και μοιραστείτε το ελεύθερα!

Το ημερολόγιο θηλασμού 2019 αποτελείται από 16, πλάγιες Α4 έγχρωμες σελίδες. Δεν είναι προς πώληση! Διατίθεται και φέτος ΔΩΡΕΑΝ (σε ηλεκτρονική μορφή) το οποίο μπορείτε:

  1. να το ξεφυλλίσετε online
  2. να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο σε χαμηλή ανάλυση [1,61 ΜB] ή να το ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ! (αρχείο κατάλληλο για προβολή σε Η/Υ ή αποστολή email)
  3. να το αποθηκεύσετε  στον σκληρό σας δίσκο σε υψηλή ανάλυση [64,3 MB] και να το  ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ! (αρχείο κατάλληλο για εκτύπωση σε desktop printer για να το κρεμάσετε στον τοίχο σας ή γιατί όχι… να το χαρίσετε!)
  4. να το προωθήσετε μέσω του blog/site σας (πληροφορίες στο editor[at]mitrikosthilasmos.com)

Καλή Χρονιά σε όλους
και… μείνετε σε επαφή!
Το mitrikosthilasmos.com πάντα κοντά σας με κάτι νέο!



Δείτε τα προηγούμενα ημερολόγιά μας:

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *