Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2016

Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2016

Για 5η συνεχή χρονιά επιδιώκουμε με τη δική σας συμμετοχή και βοήθεια να αναδείξουμε την ομορφιά της σχέσης του μητρικού θηλασμού, μέσα από το ημερολόγιο θηλασμού 2016!!


Ο θηλασμός δεν είναι μονάχα μια τέχνη που μαθαίνεται… είναι και μια πράξη μίμησης!!

Σας καλούμε λοιπόν, αν έχετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία θηλασμού και θέλετε να τη μοιραστείτε και να τη δείτε στο ημερολόγιο του mitrikosthilasmos.com για το 2016 να μας τη στείλετε και να στηρίξετε με τη συμβολή σας την προσπάθεια και το ταξίδι του θηλασμού και άλλων μητέρων με τα μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά τους!

H δημιουργία και δωρεάν διάθεση του ημερολογίου θηλασμού είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!  

Το ημερολόγιο θηλασμού 2016 θέλουμε να αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα! Αναζητούμε λοιπόν φωτογραφίες που να απεικονίζουν διάφορες στιγμές της ζωής με ένα μωρό ή μεγαλύτερο παιδί που θηλάζει… παντού! Οικογενειακές στιγμές θηλασμού, παρέα με τον μπαμπά και τα υπόλοιπα παιδιά, στιγμές από την κλινική και το σπίτι μέχρι κάποιο δημόσιο χώρο, στις διακοπές σας κλπ…!!

Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε jpg υψηλής ανάλυσης, ελεύθερες πνευματικών δικαιωμάτων (δλδ να σας ανήκουν) και να υποβληθούν (αν θέλετε, μαζί με μια συνοδευτική λεζάντα, περιγραφή ή την ιστορία γύρω από αυτή τη φωτογραφία), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση editor@mitrikosthilasmos.com, με την ένδειξη ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016, το αργότερο μέχρι 5 Δεκεμβρίου !

Θα είμαστε σε άμεση επαφή εάν η φωτογραφία σας επιλεγεί, γι’ αυτό μην παραλείψετε να σημειώσετε απαραιτήτως όνομα, επώνυμο και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Δείτε τα προηγούμενα Ημερολόγια Θηλασμού του mitrikosthilasmos.com:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *