Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2017

Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2017

Μαζί θα φτιάξουμε το ημερολόγιο θηλασμού 2017!

Για 6η συνεχή χρονιά επιδιώκουμε με τη δική σας συμμετοχή και βοήθεια να αναδείξουμε την ομορφιά του μητρικού θηλασμού, μέσα από το ημερολόγιο θηλασμού 2017!!

Ο θηλασμός δεν είναι μονάχα μια τέχνη που μαθαίνεται… είναι και μια πράξη μίμησης!!

Σας καλούμε λοιπόν, αν έχετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία θηλασμού και θέλετε να τη μοιραστείτε και να τη δείτε στο ημερολόγιο του mitrikosthilasmos.com για το 2017 να μας τη στείλετε και να στηρίξετε με τη συμβολή σας την προσπάθεια και το ταξίδι του θηλασμού και άλλων μητέρων με τα μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά τους!

H δημιουργία και δωρεάν διάθεση του ημερολογίου θηλασμού είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!  

Το ημερολόγιο θηλασμού 2017 θέλουμε να αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα! Αναζητούμε λοιπόν φωτογραφίες που να απεικονίζουν διάφορες στιγμές της ζωής με ένα μωρό ή μεγαλύτερο παιδί που θηλάζει… παντού! Οικογενειακές στιγμές θηλασμού, παρέα με τον μπαμπά και τα υπόλοιπα παιδιά, στιγμές από την κλινική και το σπίτι μέχρι κάποιο δημόσιο χώρο, στις διακοπές σας κλπ…!!

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας!

Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε jpg υψηλής ανάλυσης, ελεύθερες πνευματικών δικαιωμάτων (δλδ να σας ανήκουν) και να υποβληθούν (αν θέλετε, μαζί με μια συνοδευτική λεζάντα, περιγραφή ή την ιστορία γύρω από αυτή τη φωτογραφία), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση editor@mitrikosthilasmos.com, με την ένδειξη ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017, το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου !

Θα είμαστε σε άμεση επαφή εάν η φωτογραφία σας επιλεγεί, γι’ αυτό μην παραλείψετε να σημειώσετε απαραιτήτως όνομα, επώνυμο και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Ενημερώστε και τις φίλες σας μέσω facebook !

Δείτε τα προηγούμενα Ημερολόγια Θηλασμού του mitrikosthilasmos.com:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *