Ηλεκτρονικό τσιγάρο και εγκυμοσύνη

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και εγκυμοσύνη

 

Διανύω την 20η βδομάδα κύησης και όλα είναι μια χαρά με το μωρό μου. Έκοψα το τσιγάρο 1 χρόνο περίπου πριν συλλάβω χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό και μόνο, κυρίως για να μην έχω νεύρα.

Το ερώτημά μου είναι αν το άτμισμα, όπως αποκαλείται, είναι εξίσου βλαβερό με το κάπνισμα για το μωρό μου. Να προσθέσω ότι περιέχει νικοτίνη 1,2% και είναι τυποποιημένου τύπου, δηλ. δεν το φτιάχνω μόνη μου.Σας ευχαριστώ πολύ!

Δέσποινα, Αθήνα
10/10/2016
Απαντά ο επιστημονικός συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com Δρ Μενέλαος Κων. Λυγνός, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MSc, PhD, Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας

Αγαπητή κυρία,

δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια της χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου κατά τη διάρκεια της κύησης.

Σχετικά άρθρα:

Στείλτε νέο ερώτημα
προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *