Εθελόντριες μαμάδες θηλάζουν ορφανό μωρό

«Ήταν απίστευτο το ξεχείλισμα της αγάπης από την κοινότητα για αυτό το παιδί»

 

Δώδεκα ώρες μετά τη γέννηση του, ο  Μωυσής έχασε την μαμά του. Αιτία μια σπάνια πάθηση: εμβολή αμνιακού υγρού.

Ο πατέρας Robbie Goodrich μόνος στο σπίτι με τον μικρό Μωυσή, διαπιστώνει ότι η φροντίδα του μωρού είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Γνωρίζοντας ότι ο θηλασμός είναι απαραίτητος για το μωρό αλλά ενθυμούμενος και το πόσο πολύ πίστευε η γυναίκα του Σούζαν σε αυτόν, αποφάσισε να βρει δότρια βρεφικού γάλακτος.

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα ακολούθησε την πρώτη παραγγελία μητρικού γάλακτος. Η οικογενειακή φίλη, Laura, προθυμοποιήθηκε να θηλάσει τον Μωυσή.

Ξαφνικά ένα πλήθος εθελοντριών εμφανίστηκε από το πουθενά. Περισσότερες από 20 μαμάδες θηλάζουν εθελοντικά το μωρό εδώ και ένα έτος. Οι περισσότερες ήταν ξένες, σιγά σιγά όμως γνωρίστηκαν και δέθηκαν με το μωρό.

«Εγώ δεν το βλέπω ως σκληρή δουλειά. Το έκανα για την Σούζαν. Ξέρω ότι θα το έκανε και αυτή  για μένα.” δήλωσε μια εθελόντρια μητέρα.

Δημοσίευση: 29/9/2016
ΠΗΓΗ: babyspace.gr, cnn.com
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *