Νοσοκόμα θήλασε ένα μωρό κατά το χειρουργείο του για να το ηρεμήσει! (φωτό)

Νοσοκόμα θήλασε ένα μωρό κατά το χειρουργείο του για να το ηρεμήσει! (φωτό)

Η ιστορία μιας νοσοκόμας από την Κίνα που ξεπέρασε τα όρια του επαγγελματικού της καθήκοντος με τον πιο ανθρώπινο και συγκινητικό τρόπο, κέρδισε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων, όταν στιγμιότυπα της ευγενικής της πράξης δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και έγιναν viral!


Στο χειρουργείο του Κεντρικού Νοσοκομείου στο Guangming New District της Σεντζέν,  βρισκόταν ένα αγοράκι μόλις ενός μηνός το οποίο έπρεπε να υποβληθεί σε αφαίρεση αποστήματος με τοπική αναισθησία.

Tο μωρό έκλαιγε και ήταν πολύ ανήσυχο, τόσο που η χειρουργική επέμβαση δεν μπορούσε να προχωρήσει, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μία νοσοκόμα, η Li Baoxia που πρόσφατα έγινε μητέρα, ήξερε τι έπρεπε να γίνει… Βγήκε έξω, ενημέρωσε τον πατέρα του μωρού και αφού πήρε την άδειά του, επέστρεψε στο χειρουργείο, πήρε το μωρό αγκαλιά και το έβαλε στο στήθος της!

Η νοσοκόμα δεν δίστασε ούτε για μια στιγμή να βοηθήσει τον μικρούλη που έκλαιγε!

Με το που ξεκίνησε το μωρό να θηλάζει, αμέσως ησύχασε, χαλάρωσε το κορμάκι του πάνω στο χέρι της νοσοκόμας και ο επικεφαλής χειρουργός Zhao Zhengyuan κατάφερε να ολοκληρώσει την επέμβαση την οποία παραλίγο να αναβάλει καθώς το βρέφος δεν του επέτρεπε να κάνει τη δουλειά του!

Όλοι όσοι βρίσκονταν παρόντες ανέφεραν ότι ήταν μια απίστευτα συγκινητική εμπειρία!!

Μετά την επέμβαση, η οποία εντέλει ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο πατέρας του βρέφους συνάντησε ξανά την Λη στην αίθουσα αναμονής και της είπε:

“Σε ευχαριστώ! Όχι μόνο για την ιατρική περίθαλψη που πρόσφερες στο παιδί μου αλλά και για το θηλασμό του!” και συνέχισε “Ως πατέρας, έχεις την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου. Είσαι μια νοσοκόμα-άγγελος!”.

Δημοσίευση: 03/10/2015 | Επιμέλεια: mitrikosthilasmos
ΠΗΓΕΣ: shanghaiistsinayahoo

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *