Μητέρα θήλασε εγκαταλελειμμένο μωρό (βίντεο)

Μητέρα θήλασε εγκαταλελειμμένο μωρό (βίντεο)

Το μωρό βρέθηκε να λιμοκτονεί μέσα σε μια χαρτόκουτα…

 

Μια νεαρή μητέρα από την Κίνα συγκίνησε ολόκληρο το διαδίκτυο όταν προσφέρθηκε να θηλάσει ένα μωρό που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα χάρτινο κουτί.

Συγκεκριμένα, το βρέφος βρέθηκε στο χωριό Beiwei από μια γυναίκα που δούλευε κοντά. Η γυναίκα άκουσε ξαφνικά κλάματα και όταν πλησίασε το κουτί έμεινε έκπληκτη με αυτό που έκρυβε μέσα.

Όπως ήταν φυσικό το κλάμα του μωρού προσέλκυσε αρκετούς περαστικούς, ανάμεσά τους και μια 26χρονη κοπέλα που είχε γίνει πρόσφατα μαμά. Η νεαρή ακούγοντας το μωρό να κλαίει, χωρίς να χάσει στιγμή το πήρε στην αγκαλιά της, έκατσε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να το θηλάζει.

Το μωράκι αμέσως σταμάτησε τα κλάματα και αφοσιώθηκε στο θηλασμό. Έκτοτε η νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή στο διαδίκτυο ως «η πιο όμορφη μητέρα».

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: 8/9/2016
ΠΗΓΗ: enikos.gr

Σχετικά άρθρα:

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *