Επιβίωσε από τον τυφώνα Χαϊγιάν και ευτυχής συνεχίζει να θηλάζει!

Επιβίωσε από τον τυφώνα Χαϊγιάν και ευτυχής συνεχίζει να θηλάζει!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: UNICEF       

«Δεν έχω σπίτι, άλλα έχω τον όμορφο άγγελό μου μαζί μου», λέει η Jhana, καθώς η μικρή Gwendolyn ευτυχής συνεχίζει να θηλάζει, πιθανόν επειδή γνωρίζει πόσο τυχερή ήταν εκείνη και η μητέρα της που μπόρεσαν να επιβιώσουν του τυφώνα Χαϊγιάν… 


Την περασμένη Κυριακή, η Jhana πήγε στην πρώτη λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μετά το χτύπημα του τυφώνα. «Προσευχήθηκα για την Gwendolyn να είναι χαρούμενη και υγιής», είπε στην UNICEF.

Ο υπερ-τυφώνας Χαϊγιάν

Ο υπερ-τυφώνας Χαϊγιάν που έπληξε πρόσφατα τις Φιλιππίνες, ο ισχυρότερος όλων των εποχών, άφησε στο πέρασμά του χιλιάδες νεκρούς και πάνω από 4 εκατομμύρια παιδιά να έχουν πληγεί.

Από τη μανία του τυφώνα έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές ή έχουν ισοπεδωθεί ολοσχερώς σπίτια, υποδομές, μεταξύ των οποίων και αυτών της άρδευσης και αποχέτευσης, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών.

Επείγουσα έκκληση UNICEF για τα παιδιά στις Φιλιππίνες

Η UNICEF και οι συνεργάτες της, έχουν ήδη διανείμει 2.500 χιλιάδες σετ υγιεινής και περισσότερα ακόμη είναι καθοδόν. Η «Air Asia», παρέχει δωρεάν μεταφορά 3.000 σετ υγιεινής για τη UNICEF στις πτήσεις της από τη Μανίλα στο Τακλομπάν.

Σε μία χώρα που πλήττεται φέτος βαρύτατα για τρίτη φορά, με ανοιχτές ακόμα τις πληγές από τον πρόσφατο σεισμό των 7,2 Ρίχτερ, τα παιδιά χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά σας.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε. Τα παιδιά μας χρειάζονται!

Δημοσίευση 19/11/2013
Πηγή: UNICEF

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *