Συμβουλές για τη χρήση αντηλιακού στα μωρά από τη Pharmasept

Συμβουλές για τη χρήση αντηλιακού στα μωρά από τη Pharmasept

Για να προστατεύσουμε το μωράκι μας, η λύση είναι μία: Ηλιο-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!


Ο ήλιος και η ζέστη αποκτούν κυρίαρχο ρόλο, καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει. Αυτό σημαίνει περισσότερες βόλτες με τα μωράκια μας στην πόλη, αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. 


Παρά όμως τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες του αγαπημένου μας ήλιου, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι αρκετοί. Έτσι, για να προστατεύσουμε το μωράκι μας, η λύση είναι μία: Ηλιο-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!

Απλώστε άφθονη ποσότητα αντηλιακής κρέμας στο πρόσωπο και στο σώμα του μωρού σας, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε τακτικά. Καλό είναι να επαναλάβατε τη χρήση συχνά, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε βάση στη σύνθεση του αντηλιακού που θα χρησιμοποιήσετε στο μωρό σας, ειδικά κατά την πρώτη έκθεσή του στον ήλιο.

Εδώ, έρχεται να μας καλύψει η αγαπημένη μας Pharmasept με το Baby Natural Sun Cream SPF30. Είναι μια απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος, με 100% φυσικά φίλτρα για υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες.

Η σύνθεσή της περιέχει αποκλειστικά φυσικά φίλτρα, που προφέρουν πλήρη προστασία από την UVA, UVB & IR ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα ανεκτά, ασφαλή και κατάλληλα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα.

Tips:

✔ Συμβουλευόμαστε τον παιδίατρό μας για την 1η μέρα έκθεσης του μωρού μας στον ήλιο.

✔ Αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο 11π.μ.-4μ.μ., επιλέγοντας ανοιχτόχρωμα ρούχα & καπελάκι κατά την έκθεση.

✔ Εφαρμόζουμε την αντηλιακή κρέμα μισή ώρα πριν την έκθεση του παιδιού στον ήλιο και την ανανεώνουμε κάθε 1-2 ώρες. Μείωση της ποσότητας χρήσης περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.
✔ Δίνουμε βάση στο δείκτη προστασίας της αντηλιακής κρέμας, παράλληλα όμως επιλέγουμε αυτή με την πιο αγνή σύνθεση.

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *