Ο θηλασμός με βοήθησε να αγαπήσω το σώμα μου

Ο θηλασμός με βοήθησε να αγαπήσω το σώμα μου

Ιστορία θηλασμού της μαμάς Βίκυς


Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία θηλασμού από μια άλλη πλευρά. Αυτήν της γυναίκας.


Αντιμετώπισα την ίδια παραπληροφόρηση, την ίδια επικριτική διάθεση, την κούραση, τις αϋπνίες όπως όλες μας. Νιώθω και ‘γω τα ίδια συναισθήματα που διαβάζω από τις άλλες μαμάδες όταν θηλάζω την μικρή μου τους τελευταίους 18 μήνες.

Επιθυμώ ωστόσο να εστιάσω κάπου αλλού. Όλη αυτή η εμπειρία με έφερε πιο κοντά στην γυναικεία μου φύση. Με βοήθησε να αγαπήσω το σώμα μου και να αντιληφθώ τις εκπληκτικές δυνατότητές του.

Έτσι αποφάσισα να επιλέγω πιο υγιεινές τροφές, να μειώσω κατά το ανθρώπινο δυνατό τις επιβλαβείς συνήθειες, να ψάχνω περισσότερο τα καλλυντικά μου, τα καθαριστικά μου ως προς την σύστασή τους και την επίδρασή τους στο σώμα μας. Όλα αυτά καθώς βλέπω κάθε μέρα το μικρό μου να τρέφεται από το ίδιο μου το σώμα. Ο θηλασμός με λίγα λόγια με βοήθησε να συνειδητοποιήσω την αξία της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής και ύπαρξης.

Καλούς θηλασμούς σε όλες.
Βίκυ

    Ευχαριστούμε τη φίλη Βίκυ που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com
Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *