Μητέρα κατάφερε να θηλάσει το υιοθετημένο μωρό της

Μητέρα κατάφερε να θηλάσει το υιοθετημένο μωρό της

Η επιλογή του θηλασμού σε υιοθετημένο μωρό είναι υπαρκτή!

 

Αφού της ανακοίνωσαν οτι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει μητέρα με βιολογικό τρόπο, αυτή η γυναίκα που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της πήρε κάποιες αποφάσεις. 

«Τα ωάρια μου δεν μπορούσαν να γονιμοποιηθούν και μετά από 7 σπερματεγχύσεις, 2 εξωσωματικές και μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων εμβρύων, οι γιατροί μου, ο άντρας μου και εγώ, καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται να γίνουμε γονείς μέσω εγκυμοσύνης.»

Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να κινηθεί προς άλλη κατεύθυνση και να υιοθετήσει ένα παιδί.

Το διάστημα που τους πήρε για να εκπαιδευτούν και να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις, αυτή η μαμά ξεκίνησε το πρωτόκολλο Newman Goldfarb, το οποίο μπορεί να βοηθήσει μια μαμά να έχει «σημαντική παραγωγή μητρικού γάλακτος» χωρίς να μείνει έγκυος.

«9 μήνες αφού ξεκίνησα με το πρωτόκολλο, ξεκίνησα να αντλώ γάλα και μέσα σε 4 μήνες έχω ήδη δωρίσει 50 λίτρα γάλα σε μαμάδες που το είχαν ανάγκη!»

Ένα χρόνο από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτόκολλο, η οικογένεια έμαθε ότι έγινε αποδεκτή για να υιοθετήσει ένα μωρό και η μητέρα ήταν ενθουσιασμένη καθώς θα μπορούσε να το θηλάσει!

«Μολονότι δεν κατάφερα να δημιουργήσω μια ζωή με τον σύζυγο μου, έμαθα πώς να μπορέσω να αναπτύξω και να μεγαλώσω μια! Ο θηλασμός είναι πολλά παραπάνω από γάλα` είναι σύνδεση με το μωρό, είναι μοναδικές στιγμές, είναι η δημιουργία ενός μοναδικού, ασφαλή δεσμού. Σε όλες τις μαμάδες που αποφάσισαν να υιοθετήσουν, έχω να σας πω ότι συνεχίστε να προσπαθείτε γιατί αξίζει! Να θυμάστε, η επιλογή του θηλασμού σε υιοθετημένο μωρό είναι υπαρκτή!»

21/3/2017
ΠΗΓΗ: juniorsclub.gr
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *