Τα γεύματα του μωρού δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμη. Ποτέ εδραιώνεται ο θηλασμός;

Τα γεύματα του μωρού δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμη. Ποτέ εδραιώνεται ο θηλασμός;

Έχω μια κόρη 38 ημερών και θηλάζει αποκλειστικά! Βάζει βάρος και γεμίζει τις πάνες της! Δεν της δίνω πιπίλα! Έχει αρκετά πονάκια συνήθως την ώρα που θηλάζει!

Τα γεύματα της δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμη, δηλαδή δεν τρώει συνεχόμενα και να αδειάσει το στήθος, να κοιμηθεί και μετά να της προσφέρω το άλλο στήθος! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι ποτέ εδραιώνεται ο θηλασμός;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Μαρία, Λευκωσία

 

22/3/2017
Απαντά η επιστημονική συνεργάτης του mitrikosthilasmos.com Ειρήνη Παφίτη-Δημητρίου, Παιδίατρος MB ChB MRCPCH, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Αγαπητή Μαρία,

Αφού το μωρό θηλάζει αποκλειστικά, βάζει βάρος, δεν έχεις προβλήματα στο στήθος σημαίνει ότι εδραιώθηκε ο θηλασμός.

Το πότε θα έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα το κάθε μωρό είναι διαφορετικό με την εδραίωση του θηλασμού. Το κάθε μωρό δικαιούται να κάνει το δικό του πρόγραμμα.

Στείλτε νέο ερώτημα
προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *