Συμβουλές για να κοιμάται το μωρό συνεχόμενα όλη τη νύχτα

Συμβουλές για να κοιμάται το μωρό συνεχόμενα όλη τη νύχτα

Νάνι, νάνι!!

 

Το να μάθετε το μωρό σας να κοιμάται (από ένα σημείο και μετά) όλο το βράδυ… απαιτεί τέχνη, υπομονή και αγάπη!

Είναι σημαντικό είναι να ακολουθείτε την ίδια ρουτίνα και το ίδιο πρόγραμμα. Βάλτε το μωρό σας στην κούνια πριν κοιμηθεί εντελώς ώστε να ξέρει πού θα κοιμηθεί και πού θα ξυπνήσει.

Μην βάζετε το μωρό σας να κοιμηθεί αμέσως μετά το φαγητό, καθώς έτσι θα σταματήσει η πέψη και θα ξυπνήσει από τον πόνο.

Αν ξυπνήσει το βράδυ και αρχίσει να κλαίει, μην το αφήσετε μόνο του. Πηγαίνετε στο πλευρό του και χωρίς να ανοίξετε το φως, κάντε το να καταλάβει ότι είστε εκεί, μιλήστε του απαλά και χαϊδέψτε το για μερικά λεπτά, ήρεμα.

Είναι επίσης σημαντικό να κοιμάται κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί αν ένα παιδί είναι κουρασμένο τότε όταν θα το πάτε για ύπνο θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να αποκοιμηθεί.

Κάθε μωρό είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί και προσπαθήστε να βρείτε το “κουμπί” του μωρού σας!

Δημοσίευση: 15/2/2017
ΠΗΓΗ: Με Υγεία

Σχετικά άρθρα:

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *