Πρόωρο μωρό χαμογελά μόλις 5 ημέρες μετά τη γέννηση του!

Πρόωρο μωρό χαμογελά μόλις 5 ημέρες μετά τη γέννηση του!

Αυτά τα χαμόγελα είναι τα καλύτερα!

 

Με βάρος μόλις 1,7 κιλά, η πρόωρη μπεμπούλα ήταν λίγο πιο κάτω από το μέσο βάρους ενός νεογέννητου, που κυμαίνεται μεταξύ 2,5 και 5 κιλά, παρόλα αυτά χαμογελάει στο φακό και είναι πανευτυχής που είναι ζωντανή!

Η φωτογραφία της, που δημοσιεύτηκε από την πανευτυχή μητέρα Λώρεν Βιν με λεζάντα: “Η πρώτη μας κόρη πέντε μέρες μετά την γέννησή της ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά. Είναι τόσο χαρούμενη που είναι ζωντανή”, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 100.000 κοινοποιήσεις!

“Όλοι μου έλεγαν, ότι τα μικρά μωρά είναι αυτά που γίνονται τα μεγαλύτερα, όταν μεγαλώσουν”, ανέφερε η μητέρα της μικρής.

Δημοσίευση: 27/12/2016
ΠΗΓΗ: juniorsclub.gr
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *