Ένα προωράκι γεννημένο νικητής! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Ένα προωράκι γεννημένο νικητής! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

 

O Ben Miles είναι φωτογράφος-σκηνοθέτης και πατέρας ενός πρόωρου μωρού που παρά τις μεγάλες δυσκολίες κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον πρώτο χρόνο ζωής του γιου του!


Ο μικρός Ward ήρθε στη ζωή κατά 3,5 μήνες πρόωρα, ζυγίζοντας μόλις 680 γραμμάρια! Νοσηλεύτηκε στην ΜΕΝΝ με εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο και 107 μέρες μετά, κατάφερε να πάει σπίτι του!

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του, ακριβώς μια μέρα πριν από τα 32α γενέθλια της μαμά του, ο Ben Miles ετοίμασε το παρακάτω βίντεο!

“Έκανα αυτό το βίντεο για αυτές τις δυο ειδικές ημέρες ως έκπληξη για τη μητέρα του Ward, τη Λίντσεϊ! Αυτή είναι μια ιστορία αγάπης μιας μητέρας για το μωρό της…” δηλώνει ο Ben και συμπληρώνει:

“Πολλοί από εσάς δεν έχετε δει τον Ward έτσι… Έχετε δει εικόνες, έχετε διαβάσει πολλά δημοσιεύματα… αλλά, νομίζω ότι αυτό το βίντεο θα σας δείξει πραγματικά πόσο μικρούλης ήταν όταν γεννήθηκε, και πόσο άρρωστος ήταν.

Κατά την επεξεργασία δεν έχω συμπεριλάβει μόνο χαριτωμένα σημεία… υπάρχουν κάποιες δυσάρεστες στιγμές. Ο λόγος είναι, πως ήθελα ο κόσμος να δει πόσο κακό αντίκρισε, έτσι ώστε όταν τον κοιτάζει σήμερα να πάρει μια καλύτερη αίσθηση του πόσο μακριά έχει έρθει! Είναι πραγματικά ένα θαύμα και ευχαριστούμε τον Θεό καθημερινά που τον έχει φτάσει εδώ που είναι!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και το προσωπικό σε όλο τον κόσμο, που έχουν ως αποστολή της ζωής τους το να βοηθούν τα μωρά να γίνονται καλύτερα! Χάρη σε σας ο γιος μου είχε την ευκαιρία να έρθει σπίτι!”

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του πρώτου χρόνου ζωής του μικρούλη Ward. Το βίντεο ξεκινάει όταν η μαμά του Lyndsey, 4 μέρες μετά τη γέννησή του, τον κρατάει αγκαλιά για πρώτη φορά…
.
.
.
.
.

 

 

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *