ΒΙΝΤΕΟ: “Ήρωας” επιβάτης του Μετρό υπερασπίστηκε θηλάζουσα

ΒΙΝΤΕΟ: “Ήρωας” επιβάτης του Μετρό υπερασπίστηκε θηλάζουσα

Όταν ο δημόσιος θηλασμός… ενοχλεί!

 

Επιβάτες του Μετρό του Λονδίνου υπερασπίστηκαν το δικαίωμα μιας γυναίκας να θηλάσει μέσα στο βαγόνι, όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε φραστικά επειδή θήλαζε δημοσίως!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η μητέρα καθόταν τρεις θέσεις μετά από αυτόν τον άντρα έχοντας καλύψει το μωρό και το στήθος της με ένα σεντονάκι και θήλαζε διακριτικά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άντρας αυτός την είδε και ενοχλημένος τη ρώτησε: “Δεν θηλάζεις τώρα, έτσι δεν είναι;” όταν η γυναίκα απάντησε καταφατικά της είπε: “Δεν θέλω να το κάνεις αυτό μπροστά μου.”

Η μητέρα αντέδρασε “Και τι θα ήθελες; να με δεις να δίνω φόρμουλα στο μωρό μου;” και ο άντρας συνέχισε: “Δεν μπορούσες να αντλήσεις γάλα πριν έρθεις εδώ; Πραγματικά αισθάνομαι άβολα με αυτό… Σε παρακαλώ, στο ζητάω όμορφα, ίσως θα μπορούσες να το κάνεις στο επόμενο βαγόνι!”

Ένα ζευγάρι που κάθονταν απέναντι από τους διαπληκτιζόμενους παρενέβη υπερασπιζόμενο τη μητέρα και είπαν στον άντρα “Αν αισθάνεσαι άβολα, τότε εσύ θα πρέπει να αλλάξεις θέση! Η μητέρα δεν κάνει τίποτα λάθος!”

Ο άντρας διαμαρτυρήθηκε πλέον έντονα… “Δεν θα αλλάξω εγώ θέση! Έχω πληρώσει το εισιτήριό μου κανονικά! Δεν είμαι υποχρεωμένος να το βλέπω αυτό! Έχω αρχές και αξίες! Γιατί θα πρέπει να επιτρέπεται να εκθέτει τον εαυτό της μπροστά μου; Δείτε τη! Είναι μισόγυμνη…”

Η μητέρα αντέδρασε πιο έντονα και άρχισε να του φωνάζει διαμαρτυρόμενη! Τότε, ο νεαρός άντρας που καθόταν απέναντί τους, άλλαξε θέση και πήγε και κάθισε ανάμεσα στους αντιμαχόμενους, ώστε ο ενοχλημένος κύριος να πάψει να κοιτάει τη θηλάζουσα και η μητέρα να μπορέσει να συνεχίσει να θηλάζει το μωρό της!

Οι παρεμβαίνοντες επιβάτες δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όλο αυτό το σκηνικό ήταν μέρος ενός κοινωνικού πειράματος από τους χρήστες Trollstation του YouTube και πως η «θηλάζουσα» και «ο θυμωμένος άντρας» ήταν ηθοποιοί!

Έκπληκτος τότε ο νεαρός άντρας που κάθισε ανάμεσα τους, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τη μητέρα, άκουσε να του λένε ότι ήταν ο “ήρωας” του πειράματος που έδειξε πως η πλειοψηφία των ανθρώπων (τουλάχιστον σε αυτό το βαγόνι) υποστηρίζουν το δικαίωμα των μητέρων για δημόσιο θηλασμό και δεν διστάζουν να μιλήσουν αν χρειαστεί!

Δημοσίευση: 29/10/2016
ΠΗΓΗ: huffingtonpost.co.uk
Μετάφραση/επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com

Σχετικά άρθρα:

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *