Απέκτησαν ξανά δίδυμα σε λιγότερο από ένα έτος!

Απέκτησαν ξανά δίδυμα σε λιγότερο από ένα έτος!

Το να έχεις δύο ζευγάρια διδύμων μεταφράζεται σε τετραπλή δουλειά αλλά και σε τετραπλή αγάπη, διασκέδαση και γέλιο!

Η Donna και ο David Cordingley όχι μόνο απέκτησαν δύο ζευγάρια διδύμων μέσα σε 12 μήνες… αλλά είχαν ήδη άλλα τρία παιδιά, δύο αγόρια και μία κόρη!


Όταν η Donna έμαθε ότι ήταν έγκυος στα πρώτα δίδυμα, έκλαιγε για τρεις ώρες! Η κόρη της ήταν ήδη 11 ετών και το στάδιο της πάνας, του ξενυχτιού και του κλάματος ήταν πολύ μακρινό στο μυαλό της, ενώ επιπλέον έπρεπε να αφήσει και τη δουλειά της. Και έτσι έγινε.

Μια βδομάδα πριν η Olivia και ο James σβήσουν το πρώτο κεράκι στη γενέθλια τούρτα τους…γεννήθηκαν ο George και η Isabella! Το δεύτερο ζευγάρι διδύμων ήρθε πρόωρα, και αυτό σήμαινε εξτρά φροντίδα!

Ποια ήταν η κατάσταση στο σπίτι των Cordingley; Τα ενός έτους ξυπνούσαν συνεχώς τα βράδια ενώ τα νεογέννητα έπρεπε να τρώνε κάθε δύο ώρες. Το ζευγάρι μοιραζόταν το τάισμα των μωρών και άλλαζαν περίπου 30 πάνες τη μέρα!

Μα, πώς δεν τρελάθηκαν; «Νομίζω πως ο μόνος λόγος που δεν τρελάθηκα τις πρώτες μέρες είναι το ότι δεν είχα ούτε στιγμή να αναλύσω τα αισθήματά μου» εξομολογείται η πολύτεκνη μαμά.

Με τέσσερα μωρά στο σπίτι, δεν ήταν δύσκολο μόνο για εκείνη και τον άντρα της αλλά και για τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, τα οποία όμως βοηθούσαν όπου μπορούσαν, «και έτσι δεν καταλήξαμε στο διαζύγιο», όπως λέει χαρακτηριστικά η Donna.

«Φυσικά δεν είχαμε καθόλου χρόνο για τον εαυτό μας και όσο για το σεξ, μάλλον έπρεπε να το αναβάλλουμε για μια δεκαετία!» αναφέρει χιουμοριστικά και συνεχίζει: «Όπως λέει συχνά ο άντρας μου, το να έχεις δύο ζευγάρια διδύμων μεταφράζεται σε τετραπλή δουλειά αλλά και σε τετραπλή αγάπη, διασκέδαση και γέλιο!».

Πραγματικά αξιοθαύμαστοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *