Ο θηλασμός είναι Αγάπη!

Νοέμβριος 2013. Καλό μήνα σε όλους!

Καλωσορίζουμε τον Νοέμβριο! Τον υποδεχόμαστε με τη φωτογραφία που επιλέξαμε για αυτόν τον μήνα στο φετινό μας ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού”* και το μήνυμα: “Ο θηλασμός είναι αγάπη!”.


Είναι δύσκολο να βρει κανείς τον απόλυτο ορισμό για τη λέξη Αγάπη (που είναι γένους θηλυκού όπως και οι λέξεις Φύση, Μητέρα, Γαλουχία…!). Η Αγάπη, έχει τόσο μεγάλη έννοια, έχει τόσες εκφάνσεις και περικλείει μέσα της τόσα πολλά, που για τον κάθε άνθρωπο, ανάλογα με την περίπτωση, αποκτά άλλη δυναμική…

Ωστόσο, όλοι οι άνθρωποι συμφωνούν πως η αγάπη είναι αυτό το δυνατό συναίσθημα που μεταξύ άλλων αναβλύζει αγνότητα, στοργή, φροντίδα, χαρά, πληρότητα, επικοινωνία, ενδιαφέρον, αφοσίωση, προσφορά για τον άλλον… όπως και όλα αυτά (και ακόμη περισσότερα) που πηγάζουν κατά τον θηλασμό, από τη μητέρα προς το παιδί της!

Γι΄αυτό λοιπόν, σήμερα που ξεκινά για την Ελλάδα, ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου), γιορτάζουμε μαζί σας, με το μήνυμα πως “Ο θηλασμός, είναι Αγάπη!”.

Ναι! Ο θηλασμός είναι απέραντη Αγάπη! Ότι και να σημαίνει αυτό για την κάθε θηλάζουσα μητέρα, για το κάθε θηλάζον βρέφος ή μεγαλύτερο παιδί, για την κάθε θηλάζουσα οικογένεια…

Χρόνια Πολλά σε όλους, καλό μήνα και… καλούς θηλασμούς γεμάτους ΑΓΑΠΗ!

*Το ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού” είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

Και, μην ξεχνάτε! Για λίγες ημέρες ακόμη, δεχόμαστε υποβολές φωτογραφιών για τη δημιουργία του ημερολογίου θηλασμού 2014! Όσες φίλες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *