Ο θηλασμός είναι προσφορά!

Ο θηλασμός είναι προσφορά!

Αύγουστος 2013. Καλό μήνα σε όλους!

Καλωσορίζουμε τον Αύγουστο! Τον υποδεχόμαστε με τη φωτογραφία που επιλέξαμε για αυτόν τον μήνα στο φετινό μας ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού”* και το μήνυμα: “Ο θηλασμός είναι προσφορά!”.


Ο θηλασμός είναι μια απλόχερη προσφορά της Μητέρας Φύσης σε όλες τις γυναίκες αλλά και μια προσφορά μοναδική και ανεκτίμητη από την κάθε μητέρα στο παιδί της…

Είναι ταυτόχρονα προσφορά ζωής, σωματικής & πνευματικής υγείας, τροφής, αγάπης, χαράς, αγκαλιάς, στοργής, προστασίας, φροντίδας, θαλπωρής, γαλήνης, ανείπωτης απόλαυσης, επαφής, συναισθηματικής κάλυψης, ικανοποίησης… και ο κατάλογος συνεχίζεται!!

Απολαύστε κάθε στιγμή αυτό το μοναδικό προνόμιο με το οποίο σας έχει προικίσει η Φύση και… προσφέρετε απλόχερα το αναντικατάστατο και πολύτιμο μητρικό σας γάλα στα μωρά ή μεγαλύτερα παιδάκια σας, για όσο περισσότερο διάστημα σας ευχαριστεί ως δυάδα!!

Τέλος, επειδή ο Αύγουστος είναι ο μήνας εορτασμού του θηλασμού (και πιο συγκεκριμένα από 1-7 του μήνα γιορτάζεται η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού), γιορτάστε κι εσείς μαζί μας ακολουθώντας το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA-World Alliance for Breastfeeding Action): «Υποστήριξη θηλασμού: κοντά στις μητέρες» προσφέροντας με αγάπη και κατανόηση την υποστήριξη σας σε όλες τις μητέρες που επιθυμούν ή προσπαθούν να θηλάσουν τα παιδιά τους, με όποιο μέσο διαθέτετε, από μια απλή συμβουλή μέχρι λόγου χάρη μια ολοκληρωμένη υπηρεσία…!

Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του θηλασμού!! Καλό μήνα, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλούς θηλασμούς!

*Το ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού” είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *