Δίαιτα και γυμναστική κατά τον θηλασμό

Δίαιτα και γυμναστική κατά τον θηλασμό

Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια για την δουλεία και την βοήθεια που προσφέρετε!!!

Έχω ένα αγοράκι 4μηνών το οποίο θηλάζω αποκλειστικά και ευτυχώς τα πηγαίνουμε πολύ καλά αφού γεννήθηκε 3κιλά και τώρα είναι 8650.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, μου είχαν μείνει 20 επιπλέον κιλά τα οποία και έχασα αφού σταμάτησε ο γιος μου, μόνος του, να θηλάζει (φυσικό αποθηλασμό) μετά από 27 μήνες. Θέλω και ο δεύτερος μου γιος να θηλάσει μέχρι όποτε αυτός θελήσει.

Αυτό που με απασχολεί και θα ήθελα την συμβουλή σας είναι το αν θα μπορούσα να ξεκινήσω τώρα την προσπάθεια απώλειας των 15 επιπλέον κιλών που έχω σε αυτή την εγκυμοσύνη με την ίδια βέβαια τακτική που είχα ακολουθήσει και την πρώτη φορά δηλαδή διατροφολόγο σε συνδυασμό με γυμναστική σε πλατφόρμα δονήσεων (power plate).

Ο λόγος που θέλω συγκεκριμένα να γυμναστώ με αυτό τον τρόπο είναι γιατί είναι σύντομος σε διάρκεια (μόνο 30λεπτά, τρεις φορές την εβδομάδα), μπορώ να έχω μαζί μου το μωρό (γίνετε σε δωμάτιο μόνο εγώ και η γυμνάστρια) και βασικά έχω σύντομα και πολύ καλά αποτελέσματα.

θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τι γνώμη σας για το αν μπορώ να ξεκινήσω, λαμβάνοντας υπ όψιν την δεύτερη καισαρική και τον αποκλειστικό θηλασμό του γιου μου που φυσικά δεν θα ήθελα να επηρεάσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ιωάννα Φ, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Φίλη Ιωάννα,

ευχαριστούμε για τα ευγενικά σου λόγια!

Συγχαρητήρια τόσο για τον θηλασμό του πρώτου σου παιδιού όσο και για τον μέχρι τώρα θηλασμό σου!

Κατά τη διάρκεια του θηλασμού μπορείς και δίαιτα να ξεκινήσεις αλλά και γυμναστική! Διάβασε παρακάτω κάποιες απαντήσεις ειδικών σχετικά με τις απορίες σου:

 και

Τις ερωτήσεις σας προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό
μπορείτε να τις στέλνετε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *