Τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζουν τις «brelfies» για την ενθάρρυνση του θηλασμού

Τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζουν τις «brelfies» για την ενθάρρυνση του θηλασμού

Ώρα για brelfies!!

 

Αν  διστάζετε να μοιραστείτε μια “brelfie” (φωτογραφία σας εν ώρα θηλασμού), τα Ηνωμένα Έθνη λένε “κάντε το!”.

 

Η τάση των μητέρων στα κοινωνικά μέσα του να μοιράζονται “brelfies“, είναι ένας καλός τρόπος για να σπάσει κάθε στίγμα για τον δημόσιο θηλασμό και να εξαπλωθεί η σημαντικότητα του μητρικού γάλακτος, ανέφερε ο ΟΗΕ.”Πρέπει απολύτως να ενθαρρυνθούν” δήλωσε η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Fadela Chaïb σε τακτική ενημέρωση των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, όταν ρωτήθηκε για τη μανία των brelfies.

O Christophe Boulierac, ένας εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών από το γραφείο παιδιών της UNICEF, δήλωσε: “Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που εορτάστηκε 1-7 Αυγούστου, τα Ηνωμένα Έθνη θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να μιλάνε για το θηλασμό με σκοπό τη βελτίωση της βρεφικής διατροφής σε όλο τον κόσμο” και πρόσθεσε: “ό, τι μπορεί να γίνει πρέπει να γίνει. Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία”.

Ποιες είναι οι δικές σας εμπειρίες σχετικά με το θέμα; Έχετε μοιραστεί κάποια brelfie σας; Περιμένουμε παρακάτω τα σχόλιά σας και γιατί όχι τις brelfies σας ή/και την ιστορία θηλασμού πίσω από αυτή στο editor@mitrikosthilasmos.com!

~ Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια ~

Δημοσίευση: 5/9/2016
Ελεύθερη μετάφραση/επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com

ΠΗΓΗ: Reuters

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *