Η χειρότερη στιγμή της μητρότητας

Η χειρότερη στιγμή της μητρότητας

Η εικόνα και η ιστορία πίσω από αυτή, που άγγιξε όλου του κόσμου τις μαμάδες με ένα ιδιαίτερο τρόπο…

Η μητρότητα δεν είναι πάντα εύκολη και ευχάριστη. Έχει πολλά δύσκολα σημεία, στιγμές που σε γεμίζουν πόνο και απόγνωση… Μια από αυτές μοιράστηκε η Κέλλυ στο προφίλ της στο facebook η οποία αγγίζοντας χιλιάδες μαμάδες έγινε viral σε ελάχιστο χρόνο!


Σκεφτόμουν αν έπρεπε ή όχι να δημοσιεύσω αυτή την εικόνα, αλλά είναι αληθινή, ωμή και ένα από τα απολύτως χειρότερα σημεία της μητρότητας που σε κάποια φάση, όλες θα περάσουμε!!

Το κομμάτι για το οποίο κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει, η στιγμή όπου θα έδινες κάθε ίχνος ολόκληρης της ύπαρξής σου για να αισθανθεί το καημένο το μωρό σου καλά και πάλι.

Κάθε κλάμα και κάθε δάκρυ κάνει την καρδιά σου να σπάει όλο και περισσότερο και η μόνη σου ευχή είναι να ήσουν εσύ στη θέση του!

Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και μέρες και είμαι σωματικά και ψυχικά εξαντλημένη, αλλά… όπως κάνουν όλες οι μαμάδες, συνεχίζω!

Σήμερα το πρωί, καθώς η άρρωστη μικρή μου Σάμερ είχε έντονο βήχα και ναυτία, το μητρικό μου ένστικτο μας έβαλε και τις δυο μας στο ντουζ… Με τον χαλαρωτικό ήχο του τρεχούμενου νερού και τη ζεστασιά να αγγίζει το δέρμα μας, η μικρή ηρέμησε μέσα σε λίγα λεπτά… Τότε, ο 5 ετών γιος μου ήρθε και μας έβγαλε φωτογραφία!! Έπιασε μια τόσο ωμή, συναισθηματική στιγμή της μητρότητας σε όλο της το μεγαλείο… με τον ατημέλητο κότσο και… τα λοιπά!

Για το στιγμιότυπο που μετράει ήδη πάνω από 1.800 σχόλια, 5.000 κοινοποιήσεις και 52.500 likes η Κέλλυ έγραψε: “Ήθελα απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσάς για τα όμορφα σχόλιά σας, τις ιστορίες σας, τα “μου αρέσει” και τις κοινοποιήσεις σας…! Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι αυτή η εικόνα και η ιστορία πίσω από αυτή θα άγγιζε τόσους πολλούς ανθρώπους με ένα τέτοιο ιδιαίτερο τρόπο… Η μικρή Σάμερ είναι πολύ καλύτερα και φαίνεται πως τα δύσκολα πέρασαν. Εκτιμώ πραγματικά όλες τις ευχές σας και ελπίζω ότι μέσα από τη προσωπική μου εμπειρία που μοιράστηκα, θα βοηθηθούν πολλοί άλλοι όμορφοι γονείς να βγάλουν πέρα την ημέρα τους”.

~ Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια ~


Δημοσίευση: 30/6/2016
Επιμέλεια/ελεύθερη μετάφραση: mitrikosthilasmos.com
ΠΗΓΗ: The Barefoot Mum
    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *