Από τη γέννηση 11 χρονών σε 4 λεπτά! (βίντεο)

Από τη γέννηση 11 χρονών σε 4 λεπτά! (βίντεο)

Καλλιτέχνης-πατέρας κινηματογραφούσε τον γιο του κάθε βδομάδα από την ημέρα που γεννήθηκε και 11 χρόνια μετά, αποκαλύπτει… τη μαγεία της μεταμόρφωσης!

 

O Ολλανδός καλλιτέχνης, σκηνοθέτης και πατέρα Frans Hofmeester, έχει βαλθεί να μας μαγέψει με το πόσο εκπληκτικά γρήγορα μεγαλώνουν τελικά τα παιδιά! Βιντεοσκοπεί τα παιδιά του κάθε εβδομάδα από τη γέννησή τους και μας χαρίζει μοναδικά βίντεο γεμάτα από ζωή και νοσταλγία!!

Μετά το πορτρέτο της κόρης του Lotte που την είδαμε μέσα σε 4 λεπτά βίντεο να μεγαλώνει και να γίνεται μια πανέμορφη κοπέλα 14 ετών, αυτή τη φορά μας χαρίζει ένα 4λεπτο βιντεάκι με τον εξίσου όμορφο γιο του Vince μέχρι να γίνει 11 ετών!

“Ο Vince γεννήθηκε (στις 23-11-2002), όταν Lotte ήταν τριών και φυσικά άρχισα να τον κινηματογραφώ επίσης” λέει ο Frans Hofmeester. “Αλλάζουν με τόσο γρήγορο ρυθμό τα παιδιά που ένιωσα την ανάγκη να κρατήσω τον τρόπο που κοιτάζουν, να κρατήσω τις αναμνήσεις ανέπαφες… Άλλοι άνθρωποι κάνουν φωτογραφικά άλμπουμ των παιδιών τους, εγώ αποφάσισα να τα κινηματογραφώ!”.

Οι ταινίες του Frans Hofmeester έγιναν παγκοσμίως γνωστές λίγο μετά την πρώτη δημοσίευση του 2012. Έχουν περισσότερα από 15 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το Vimeo.

Απολαύστε το νέο βίντεο και… αν έχετε το ίδιο μεγάλη υπομονή, αντιγράψτε και εφαρμόστε την ιδέα του!

Το πορτρέτο του Vince: 0 έως 11 ετών σε 4 λεπτά!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *