Ιστορίες… απ’ το στόμα του μπαμπά!

Ιστορίες… απ’ το στόμα του μπαμπά!

H νέα στήλη
του mitrikosthilasmos.com

Μπαμπάδες νυν ή to be… η νέα στήλη του mitrikosthilasmos.com περιμένει και τις δικές σας ιστορίες πατρότητας, τις εμπειρίες σας, τα συναισθήματά σας, τις σκέψεις σας, αγαπημένες οικογενειακές σας φωτογραφίες ή ότι θέλετε να μοιραστείτε για τον συναρπαστικό ρόλο του μπαμπά! 

Αγαπημένοι μας μπαμπάδες, μιλήστε!
Σας ακούμε!

Κάθε μέρα έχει τις εκπλήξεις της! Στείλε μας λοιπόν κι εσύ μπαμπά την ιστορία σου και πες μας… πώς έμαθες και πώς ένιωσες για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια; Περιέγραψέ μας την περίοδο της εγκυμοσύνη της συντρόφου σου από τη δική σου πλευρά! Ήσουν παρόν στον τοκετό; Μίλησέ μας για το πώς βίωσες/βιώνεις τον θηλασμό των παιδιών σου! Πες μας, τί σημαίνει να είσαι μπαμπάς; Περιέγραψε μια μέρα σου με το παιδί! Τί θα ήθελες να εξομολογηθείς για τη ζωή πλέον με παιδί; Τί θα ήθελες να πεις στη μητέρα των παιδιών σου που ποτέ δεν της έχει πει;…

Μίλησε για όλα εκείνα που θα στηρίξουν, θα δυναμώσουν ή θα ευαισθητοποιήσουν άλλους μπαμπάδες αλλά και μαμάδες φυσικά, γιατί η γονεϊότητα είναι η μεγάλη αγκαλιά της πατρότητας και της μητρότητας μαζί!

Στο editor[at]mitrikosthilasmos.com περιμένουμε τις πρώτες ιστορίες… απ’ το στόμα του μπαμπά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *