Ποιος είπε πως τα μωρά δεν καταλαβαίνουν; (βίντεο)

Ποιος είπε πως τα μωρά δεν καταλαβαίνουν; (βίντεο)

Δίδυμα μωρά αλληλεπιδρούν εντυπωσιακά με τον μπαμπά τους!

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει κάποιον να λέει “έλα τώρα… μωρό είναι, δεν καταλαβαίνει!”. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και θα διαπιστώσετε πως όχι μόνο καταλαβαίνουν πολύ καλά τα πάντα αλλά μας το δείχνουν κιόλας!


Σύμφωνα με μια επιστημονική έρευνα Γάλλων και Δανών ερευνητών, τα μωρά φαίνεται πως αποκτούν τις πρώτες μνήμες και συνειδητές εμπειρίες του κόσμου γύρω τους από τον πέμπτο κιόλας μήνα της ζωής τους!

Επίσης σύμφωνα με μια αμερικανική επιστημονική έρευνα, τα μωρά μπορούν να αρχίσουν να κάνουν ηθικές κρίσεις και να ξεχωρίζουν τι είναι καλό και τι είναι κακό, ήδη από την ηλικία των έξι μηνών, ενώ σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Vita-Salute San Raffaele τα νεογέννητα μωρά είναι σε θέση να αναγνωρίζουν ακόμη και την παραφωνία ή την αλλαγή του τόνου της μουσικής…

Επιβεβαίωση σε όλα αυτά είναι το παρακάτω βίντεο με δύο δίδυμα αδελφάκια λίγων μόλις μηνών που αλληλεπιδρούν στα “κελεύσματα” του μπαμπά τους άκρως εντυπωσιακά παρά το νεαρό της ηλικίας τους!

Μετά από αυτό… αντιμετωπίστε τα μωράκια σας ως μικρά “γνωστικά ανθρωπάκια”, δώστε τους τα κατάλληλα ερεθίσματα και τη χαρά του να γνωρίζουν και να συμμετέχουν στον κόσμο που τα περιβάλλει, γιατί ακόμη κι αν “δεν ξέρουν” μαθαίνουν πολύ πολύ γρήγορα (!) και να δείτε πως θα σας καταπλήξουν το ίδιο ευχάριστα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *