Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2013

Πρόσκληση υποβολής φωτογραφιών για το ημερολόγιο θηλασμού 2013

Και φέτος επιδιώκουμε με τη δική σας συμμετοχή και βοήθεια να αναδείξουμε την ομορφιά της σχέσης του μητρικού θηλασμού!!

Ο θηλασμός δεν είναι μονάχα μια τέχνη που μαθαίνεται… είναι και μια πράξη μίμησης!!

Σας καλούμε λοιπόν, αν έχετε μια υπέροχη φωτογραφία θηλασμού, μητρότητας κ.λπ. και θέλετε να τη μοιραστείτε και να τη δείτε στο ημερολόγιο του mitrikosthilasmos.com για το 2013 να μη διστάσετε να μας τη στείλετε!

Οι Ελληνίδες μαμάδες θηλάζουν ολοένα και περισσότερο, έτσι θέλουμε το ημερολόγιο του 2013 να αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα! Αναζητούμε φωτογραφίες που να απεικονίζουν διάφορες στιγμές της ζωής με ένα μωρό ή παιδί που θηλάζει… στην κλινική, στο σπίτι, σε δημόσιο χώρο, στις διακοπές… οικογενειακές στιγμές θηλασμού παρέα με τον μπαμπά και τα υπόλοιπα παιδιά κ.λπ.

Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε jpg υψηλής ανάλυσης, ελεύθερες πνευματικών δικαιωμάτων (να σας ανήκουν) και να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση editor[at]mitrikosthilasmos.com, με την ένδειξη ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013,  το αργότερο μέχρι 15 Νοεμβρίου 

Θα είμαστε σε άμεση επαφή εάν η φωτογραφία σας επιλεγεί, γι’ αυτό μην παραλείψετε να σημειώσετε απαραιτήτως όνομα, επώνυμο και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Περισσότερα για το ημερολόγιο θηλασμού 2012 που διατίθεται ελεύθερα και ΔΩΡΕΑΝ σε όλους, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *