ΕΛΗΞΕ: Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο “Κοιλίτσα.com”

ΕΛΗΞΕ: Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο “Κοιλίτσα.com”

3 τυχερές αναγνώστριες από Ελλάδα και Κύπρο θα κερδίσουν από ένα βιβλίο της Στέλλας Κάσδαγλη με τίτλο “Κοιλίτσα.com” από τις εκδόσεις Πατάκη, που δεν είναι άλλο από το ημερολόγιο μιας εγκυμοσύνης!

Το “Κοιλίτσα.com“, είναι το τρυφερό, αστείο και σκληρό χρονικό μιας εγκυμοσύνης, γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο και σε πραγματικό χρόνο, με άπειρα ερωτήματα, ελάχιστες βεβαιότητες και καμία συμβουλή για τη ναυτία.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ βλέποντας για πρώτη φορά δύο γραμμές στα παραθυράκια του τεστ εγκυμοσύνης είναι ότι, όταν το αποτέλεσμα είναι θετικό, η απάντηση εμφανίζεται πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι συνήθως (όπου “συνήθως”, όλες οι φορές που ΔΕΝ είσαι έγκυος, γιατί έχεις πει “ας περιμένουμε δυο τρία χρόνια ακόμα, πριν τρεις μήνες παντρευτήκαμε”). 

Το αμέσως επόμενο, ότι θα χρειαστεί να μείνω ακίνητη στην τουαλέτα μέχρι να έρθει κάποιος να με πάρει σηκωτή, διότι α) τα πόδια μου τρέμουν και β) δεν είμαι τελείως σίγουρη ότι, αν κουνηθώ, δε θα πέσει από κάπου αυτό που προφανώς υπάρχει πλέον στην κοιλιά μου.

Τι συμβαίνει αφού ένα τεστ εγκυμοσύνης αποκτήσει απρόσμενα δύο γραμμές; Πώς μια ανυποψίαστη έγκυος μεταμορφώνεται σε λειτουργική μαμά; (Απάντηση: δύσκολα.) Είναι η εγκυμοσύνη η ωραιότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας; Γιατί κανείς δε μιλάει για τα αντιφατικά συναισθήματα, τις απογοητεύσεις και τον φόβο που συνοδεύουν τη μαγεία; Εγώ πότε τελικά θα κοιμηθώ ολόκληρη τη νύχτα;

Στέλλα Κάσδαγλη

Μη χάνετε λεπτό! Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 στις 23:00 και τη Δευτέρα 30/04/12 στις 18:00 θα γίνει η ηλεκτρονική κλήρωση!

Και… πού ξέρετε; Μπορεί εσείς να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Κοιλίτσα.com” αξίας 11,50 ευρώ.
  Η διαδικασία είναι απλή!
  Συμπληρώστε παρακάτω την αίτηση συμμετοχής 
  και… καλή επιτυχία!

  ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  Όροι διαγωνισμού

  <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>Φόρτωση…</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>


  Με την βοήθεια του Random.org θα γίνει ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των 3 τυχερών νικητών, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 18:00.

  Τα βιβλία είναι μια ευγενική προσφορά

  των Εκδόσεων Πατάκη
  www.patakis.gr

  Μείνετε σε επαφή!
  Καλή επιτυχία σε όλους 🙂
  Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *