Ίδρυση Δημοτικού Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού στο Δήμο Ιλίου

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ

Ο Δήμος Ιλίου λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η  προαγωγή του µητρικού θηλασµού είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την βελτίωση της υγείας των παιδιών µας, τα  ευεργετικά αποτελέσµατα στις θηλάζουσες μητέρες, τις οικογένειες, την κοινότητα, το κοινωνικό και υγειονομικό σύστηµα, το περιβάλλον και ολόκληρη την κοινωνία, προέβη στην ίδρυση Δημοτικού Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού.


Στο πλαίσιο αυτό και γνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», και συγκεκριμένα στην Ειδική Μονάδα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ του ΝεογνολογικούΤμήματος, συνεργάζεται ισότιμα, σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή για την ανάπτυξη, οργάνωση και υλοποίηση ενεργειών και δράσεων, με σκοπό την προαγωγή του αποκλειστικού μητρικού θηλασμού στο Δήμο και στην προώθηση της δωρεάς μητρικού γάλακτος στην Τράπεζα Μητρικού Γάλακτος του Νοσοκομείου «ΈΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ».

Τα εγκαίνια του εν λόγω χώρου θα λάβουν χώρα στις 2/11/16 και ώρα 18:30.___________________________________

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ▼

___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2019 (free) ▼

___________________________________
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται εδώ, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com,
έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού.
Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ

Copyright © 2009 - mitrikosthilasmos.com All rights reserved

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP