Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας – 8 Μαρτίου

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας – 8 Μαρτίου

Στις γυναίκες, που είναι σαν τα άστρα – λαμπερές, μοναδικές και ικανές να φωτίσουν τον κόσμο με τον δικό τους τρόπο! Χαιρετίζουμε τη δύναμη και την ομορφιά που φέρνουν οι γυναίκες σε κάθε γωνιά της ζωής!”

👉 Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε μας γιατί η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει σημασία για εσάς προσωπικά; Επίσης, ποια είναι η γυναίκα που σας εμπνέει περισσότερο; Μοιραστείτε την ιστορία της ή αναφέρετε κάποια σημαντική στιγμή που σας έμαθε κάτι σπουδαίο! 

Ας γιορτάσουμε μαζί τη δύναμη και την επιρροή των γυναικών! 💪🌟

#ΔιεθνήςΗμέραΓυναίκας #ΕμπνευσμένεςΓυναίκες #InspireInclusion

Επενδύστε στις γυναίκες: Επιταχύνετε την πρόοδο | «Εμπνεύστε την ένταξη»

Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες που μάχονται καθημερινά για την ισότητα, αλλά και για την ενδυνάμωση του φύλου τους σε όλες τις πτυχές του δημόσιου και ιδιωτικού βίου. Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Όταν οι γυναίκες υφίστανται διακρίσεις, πρέπει να επισημάνουμε την κακή πρακτική.

Όταν η μεταχείριση των γυναικών δεν είναι δίκαιη, πρέπει να αναλάβουμε δράση.

Και αυτό πρέπει να το κάνουμε κάθε μα κάθε φορά.

~International Women’s Day

Image by benzoix on Freepik

Tα Ηνωμένα Έθνη έχουν ορίσει το θέμα του έτους 2024 ως «Επενδύστε στις γυναίκες: Επιταχύνετε την πρόοδο» με επίκεντρο την αντιμετώπιση της οικονομικής αποδυνάμωσης, ενώ το θέμα της εκστρατείας για φέτος είναι «Εμπνεύστε την ένταξη» (Inspire Inclusion)

Όταν εμπνέουμε άλλους να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν την ένταξη των γυναικών, δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο.

Και όταν οι ίδιες οι γυναίκες εμπνέονται να συμπεριληφθούν, υπάρχει μια αίσθηση του ανήκειν, της συνάφειας και της ενδυνάμωσης.

~International Women’s Day

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το mitrikosthilasmos.com εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλου του κόσμου της γυναίκες και προτρέπει και φέτος όλες τις θηλάζουσες να υψώσουν με κάθε τρόπο τη φωνή τους, να διεκδικήσουν το δικαίωμά το δικό τους και των παιδιών τους στον θηλασμό, να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες θηλασμού και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλες μητέρες ώστε να βοηθήσουν στην αλλαγή του κλίματος που επικρατεί, δλδ να απαγκιστρωθούμε ως κοινωνία από την αναίτια χρήση τεχνητού γάλατος για βρέφη και να πάψει το αυτονόητο που είναι ο μητρικός θηλασμός, να αποτελεί το ζητούμενο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *