Διατροφή στην εγκυμοσύνη: καίριας σημασίας για την υγεία του μωρού και της εγκύου

Διατροφή στην εγκυμοσύνη: καίριας σημασίας για την υγεία του μωρού και της εγκύου

Ελλείψεις θρεπτικών συστατικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη του εμβρύου και στην υγεία της μητέρας

Μια έγκυος γυναίκα κρατάει τον κόσμο μέσα στο σώμα της, γιατί μέσα της δημιουργείται μια νέα ζωή. Κάθε μέλλουσα μητέρα γνωρίζει καλά πως η εγκυμοσύνη είναι μια από τις πιο όμορφες και παράλληλα απαιτητικές περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας. Η διατροφή της είναι καίριας σημασίας τόσο για την υγεία του μωρού, όσο και για τη δική της υγεία.

Ελλείψεις θρεπτικών συστατικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη του εμβρύου και στην υγεία της μητέρας με πιθανές επιπτώσειςτην αποβολή, τη μειωμένη διάρκεια κύησης, την αιμορραγία μετά τον τοκετό, την προ-εκλαμψία ή την εκλαμψία, την αναιμία κ.ά.

Μια κατάλληλα προσαρμοσμένη δίαιτα στις ιδιαίτερες ανάγκες της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητη, αλλά όσο σχολαστική και αν είναι η μέλλουσα μητέρα στην τήρησή της, στην πράξη είναι συχνά δύσκολο να καλύψει πλήρως τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες σε κάποια πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται η λήψη ειδικών πολυβιταμινούχων σκευασμάτων τα οποία διαθέτουν κατάλληλη σύνθεση, ιδανική για την κάλυψη των διαφοροποιημένων αναγκών κάθε περιόδου.

Iofolen: ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής

Το Iofolen είναι ειδικό συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένο για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών της μητέρας και του μωρού της κατά την κύηση

Το Iofolen είναι ειδικό συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένο για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών της μητέρας και του μωρού της κατά την κύηση. Η σύνθεσή του δε, είναι εναρμονισμένη με τις τρέχουσες κατευθυντήριες οδηγίες.

Tο Iofolen περιέχει, μεταξύ άλλων, Ω3 λιπαρά οξέα, Ιώδιο, Βιταμίνη D & Φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην εμβρυϊκή αύξηση και ανάπτυξη, στην καλύτερη έκβαση της κύησης και στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας της μητέρας.

Τα οφέλη αφορούν τόσο τη μητέρα όσο και το βρέφος (πρόληψη νόσων που συνδέονται με την κύηση, χαμηλότερος κίνδυνος επιπλοκών κατά τον τοκετό, υγιής ανάπτυξη και γέννηση ενός υγιούς, τελειόμηνου βρέφους).

Η κάθε μέλλουσα μητέρα πρέπει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση κατάλληλου διαιτολογίου, ακολουθώντας παράλληλα τις συστάσεις των ειδικών για τη λήψη, όπου απαιτείται, ειδικών πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής.

Στόχος είναι να διασφαλιστούν οι ιδανικές συνθήκες για την ολοκλήρωση μιας όσο το δυνατόν καλύτερης εγκυμοσύνης και να δημιουργηθούν οι βάσεις για ένα υγιές μέλλον για το μωρό της κάθε γυναίκας.

www.iofolen.gr

Το Iofolen είναι ειδικό συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένο για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών της μητέρας και του μωρού της κατά την κύηση

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ. Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 48265/13-07-2007. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας στον ΕΟΦ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *