Κερδίστε 3 σετ βρεφικής περιποίησης της Pharmasept

Κερδίστε 3 σετ βρεφικής περιποίησης της Pharmasept

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 παιδικά τσαντάκια δώρου με 4 προϊόντα (σε κανονικό μέγεθος) από τη βρεφική σειρά περιποίησης της Pharmasept!

Κάθε Baby Pack περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα* της σειράς Baby Care της Pharmasept:

 • 1 Baby Mild Bath 500ml,
 • 1 Baby Extra Calm Cream 150ml,
 • 1 Baby Soothing Cream 150ml και
 • 1 Baby Natural Oil 100ml.

  * συνολικής αξίας 37,55€
Περισσότερα για τα δώρα του διαγωνισμού και την δωροθέτρια εταιρεία Pharmasept
 • Mild Bath
 • Extra Calm Cream
 • Baby Soothing Cream
 • Natural Oil
 • Η εταιρεία PHARMASEPT
Baby Mild Bath 500ml: Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, που καθαρίζει απαλά σώµα και µαλλιά. Εµπλουτισµένο µε φυτικά εκχυλίσµατα, ενυδατικούς παράγοντες & βιταµίνες, πουπαρέχουν προστατευτική δράση από ερεθισµούς & ξηρότητα, χαρίζοντας µοναδική απαλότητα και περιποίηση στην ευαίσθητη βρεφική επιδερµίδα. Με pH συµβατό µε την επιδερµίδα και ευχάριστο άρωµα αποτελεί την ιδανική επιλογή για την καθηµερινή φροντίδα του µωρού.
Baby Extra Calm Cream 150ml: Αδιάβροχη κρέµα µε συστατικά προστατευτικής δράσης για κάθε αλλαγή πάνας και απαλή σύνθεση σχεδιασµένη για την ευαίσθητη βρεφική επιδερµίδα. Εµπλουτισµένη µε φυτικά εκχυλίσµατα για αίσθηση ανακούφισης από ερεθισµούς, αλλά και οξείδιο του ψευδαργύρου που δηµιουργεί ένα αδιάβροχο φιλµ προστασίας.
Baby Soothing Cream 150ml: Απαλή κρέµα για σώµα και πρόσωπο µε συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατικούς παράγοντες & βιταµίνες, που προσφέρουν ήπια καταπραϋντική δράση σε ερεθισµούς & κοκκινίλες, κατάλληλα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερµίδα.
Baby Natural Oil 100ml: Βρεφικό λάδι, ιδανικό για χρήση από την 1η κιόλας μέρα, σε όλο το σώμα και πρόσωπο του μωρού αλλά και για την περιποίηση της νινίδας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με φυτικά συστατικά και Βιταμίνες Α, C & E.
Η PHARMASEPT είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 23 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Με βάση μια πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης και σε συνδυασμό με την επιστήμη, τα προϊόντα της PHARMASEPT λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην εμφάνιση νέων προτύπων για την καθημερινή φροντίδα συνδυάζοντας την σοφία της φύσης με την αποτελεσματικότητα της επιστήμης. Χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα. Η σύστασή τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο R&D, τα προϊόντα της PHARMASEPT παρασκευάζονται στην Ελλάδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές με επιλεγμένες πρώτες ύλες, εξειδικευμένης δράσης, υψηλής καθαρότητας και μέγιστης αποτελεσματικότητας.

Τα προϊόντα της Pharmasept θα τα βρείτε σε όλα τα συνεργαζόμενα φαρμακεία.

Όροι & Προϋποθέσεις διαγωνισμού

 • Το mitrikosthilasmos.com προκηρύσσει διαγωνισμό ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω της ιστοσελίδας του από την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11:45 έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 23:59.
 • Μέσω του διαγωνισμού τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν από ένα (1) παιδικό τσαντάκι δώρου με τέσσερα (4) προϊόντα από τη βρεφική σειρά περιποίησης της Pharmasept.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι είναι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος με συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι του mitrikosthilasmos.com και της εταιρίας Pharmasept καθώς επίσης και οι σύζυγοι ή συγγενείς Α’ βαθμού αυτών.
 • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και email) στην ειδική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένη στο mitrikosthilasmos.com.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μιας και μόνο συμμετοχής στο διαγωνισμό. Επιπλέον υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο τηλέφωνο ή e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί από τo mitrikosthilasmos.com την Δευτέρα 10/2/20, μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και τη μη ανθρώπινη παρέμβαση.
 • Τα στοιχεία των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 10/2/20 στο διαδικτυακό τόπο mitrikosthilasmos.com. Επιπλέον, οι νικητές θα ενημερωθούν από το mitrikosthilasmos.com και με email. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον νικητή εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της σχετικής κλήρωσης το δώρο θα κατακυρωθεί στον 1ο επιλαχόντα και εάν τυχόν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία και με αυτόν, τότε εντός χρονικού διαστήματος μίας (1) ημερολογιακής ημέρας, το δώρο θα κατακυρωθεί στον 2ο επιλαχόντα.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτοποίηση των στοιχείων των νικητών/τριων και ότι οι εν λόγω νικητές/τριες είναι άνω των 18 ετών.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια μετά το πέρας 10 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών από το mitrikosthilasmos.com δεν παραστεί για την παραλαβή του δώρου ή δεν αποστείλει τα ταχυδρομικά του στοιχεία στην Δωροθέτρια για την αποστολή του δώρου, δεν δικαιούται να παραλάβει το δώρο, το οποίο και διαχειρίζεται η Δωροθέτρια όπως αυτή επιθυμεί.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό αυτόματα παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στο mitrikosthilasmos.com -σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016- για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους που οικειοθελώς παρέχουν, για:
  Α) την προβολή του διαγωνισμού, των αποτελεσμάτων του, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης των ονομάτων, στο διαδίκτυο ή/και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  Β) τη διαβίβαση των στοιχείων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και email) των νικητών/τριων και μόνο, στην δωροθέτρια εταιρεία για την διαδικασία παράδοσης/αποστολής των δώρων
  Γ) τη χρήση των στοιχείων τους για μελλοντικές ενημερώσεις (αρθρογραφία, σεμινάρια, νέα/εκδηλώσεις, διαγωνισμούς) μέσω email & αποστολών newsletter ή μέσω viber/sms μηνυμάτων από το mitrikosthilasmos.com, ενώ τους παρέχεται πάντα η δυνατότητα διαγραφής τους από την λίστα συνδρομητών.
  Το mitrikosthilasmos.com δεν θα διαβιβάσει ποτέ τα προσωπικά δεδομένα των διαγωνιζόμενων σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ, η χρήση των οποίων θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το mitrikosthilasmos.com όπου θα διατηρεί τα στοιχεία προστατευμένα για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν οι διαγωνιζόμενοι αποφασίσουν την πλήρη διαγραφή τους.
 • Οι παρόντες όροι συμμετοχής του διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο mitrikosthilasmos.com στον οποίο και διενεργείται ο διαγωνισμός. Το mitrikosthilasmos.com διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την παρούσα προκήρυξη του διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ενημερώνοντας σχετικά το κοινό.
 • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν αποδέχεται τους παρόντες όρους, υποχρεούται να μη συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή και… καλή σας επιτυχία!

Οι νικητές του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator , η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και τη μη ανθρώπινη παρέμβαση, τα τρία δώρα κερδίζουν οι:

 1. Ηλιάνα Μελίδη (με το κινητό της να τελειώνει σε “933”)
 2. Ελένη Γκίκα (με το κινητό της να τελειώνει σε “582”)
 3. Μαρία Λαδά (με το κινητό της να τελειώνει σε “023”)

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.
Μείνετε σε επαφή και για επόμενους διαγωνισμούς!

Αν δεν είστε ήδη φίλοι μας στο facebook… πατήστε το κουμπί “Μου αρέσει!” και γίνετε τώρα!

Επίσης ακολουθήστε μας στο Instagram!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *