Έχω αντέξει δύο χρόνια θηλασμού και συνεχίζουμε!

Έχω αντέξει δύο χρόνια θηλασμού και συνεχίζουμε!

Ονομάζομαι Γιώτα και τον Οκτώβριο του 2015 έφερα στο κόσμο το κοριτσάκι μου. Στο μαιευτήριο δεν με βοήθησαν καθόλου με το θηλασμό, δεν ήξεραν; δεν τους ένοιαζε; πάντως από κει έφυγα θηλάζοντας το μωρό μου στον αέρα. Με αποτέλεσμα να έχει τραυματιστεί το στήθος μου και να πονάω τρομερά.


Έπειτα, με βοήθησε η παιδίατρος και μπόρεσα να συνεχίσω το θηλασμό. Ένθερμο υποστηρικτή του θηλασμού είχα μόνο τον άντρα μου αλλά και πολύ βοήθεια από το οικογενειακό μου περιβάλλον.

Ο θηλασμός είναι μία δύσκολη αλλά και απολαυστική διαδικασία. Κάποιες φορές κουράζεσαι και θες να τα παρατήσεις και κάποιες άλλες φορές που σε κοιτάει το μωρό σου και σου χαμογελάει, λες θα συνεχίσω και όσο αντέξω.

Έχω να σας πω ότι έχω αντέξει δύο χρόνια και όχι μόνο από θέληση της κόρης μου αλλά και από δικιά μου βλέποντας όλα αυτά που παίρνει από μένα και εγώ από αυτή! Δεν είναι εύκολος ο αποθηλασμός και δεν νομίζω ότι θα είναι και ποτέ. Εκτός αν το αποφασίσει μόνη της.

Δεν υπάρχει πιο μοναδική και ανεκτίμητη εμπειρία από το θηλασμό και για το παιδί και για τη μαμά μαζί! Είμαι περήφανη που τα έχουμε καταφέρει μέχρι εδώ και θέλω να πω σε όλες τις μανούλες να προσπαθούν και αν δυσκολεύονται να ξανά προσπαθούν γιατί αξίζει τον κόπο και με το πάρα πάνω!!

    Ευχαριστούμε τη μαμά Γιώτα που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !
    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *