Ένας χρόνος και ακόμα θηλάζω!

Ένας χρόνος και ακόμα θηλάζω!

Ιστορία θηλασμού της μαμάς Χαρούλας

Η κόρη μου είναι ενός έτους και σίγουρα πέρσι τέτοιο καιρό δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω να θηλάζω ακόμα!


Μένω στην Αγγλία μακριά από οικογένεια και φίλους. Πριν γεννήσω δεν υπέθεσα ότι θα συναντούσα κανένα πρόβλημα με τον θηλασμό. Σε ότι σεμινάρια μας στείλανε οι μαίες ήταν για τοκετό κυρίως και ο θηλασμός ήταν ένα μικρό κεφάλαιο.

Όταν ήρθε η μέρα να γεννήσω όλα πήγαν ομαλά και σε πέντε ώρες είχα μια πανέμορφη κόρη! Και τότε κατάλαβα ότι δεν είχα την απαραίτητη ενημέρωση για τον θηλασμό.

Η μικρή θήλαζε μόνο από το αριστερό στήθος με αποτέλεσμα να φουσκώνει το δεξί και ματώσει η θηλή του αριστερού. Δεν ήξερα τι να κάνω, μιλούσα στις μαίες πήγα σε γκρουπ υποστήριξης θηλασμού έκανα ότι μου λέγανε αλλά η θηλή μου δεν επούλωνε.

Κανένας δεν μου είπε να πάω στον γιατρό. Μετά από δύο εβδομάδες φριχτού πόνου και απογοήτευσης αποφάσισα να πάω στο γιατρό. Είχα πάθει μόλυνση και έπρεπε να πάρω αντιβίωση, ευτυχώς μέχρι τότε η μικρή θήλαζε και από το δεξί στήθος και έβγαζα με το θήλαστρο από το στήθος με την πονεμένη θηλή.

Μετά από μια εβδομάδα αντιβίωση όλα ήταν καλύτερα αλλά όχι εντελώς καλά. Περνούσαν οι μέρες και όλα ήταν κάπως, είχα μυκητίαση στη θηλή που έδωσα και στη μικρή. Η απογοήτευση ήταν τεράστια. Κρέμες, πλυντήρια, μεγάλη προσοχή στο ντουζ και όλα έδειχναν καλύτερα. Μετά από άλλο ένα επεισόδιο μυκητίασης μετά από μερικούς μήνες όλα πήγαν καλά!!

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκα αλλά άξιζε τον κόπο!! Μετά από ένα χρόνο ακόμα θηλάζω και έχω μια υγιέστατη χαρούμενη κορούλα!!

Ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου!!

Χαρούλα,
Μπράιτον – Ηνωμένο Βασίλειο
    Ευχαριστούμε την Χαρούλα που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *