7η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com

7η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com

με θέμα «ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Γεφυρώνοντας τη γνώση με την πράξη»

Το mitrikosthilasmos.com, στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της 23ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνει την 7η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με θέμα «ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Γεφυρώνοντας τη γνώση με την πράξη», την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Λούρος” στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ (Baby Friendly Hospital).

Η ετήσια Ημερίδα του mitrikosthilasmos.com, απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες υγείας όσο και σε μέλλοντες ή νέους γονείς, σε εγκύους, θηλάζουσες και λοιπούς φίλους και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού. Θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη και δωρεάν είσοδο προς όλους ενώ στους εγγεγραμμένους θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών της Ημερίδας.

Η 7η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef ενώ χαίρει της Ευγενούς Στήριξης του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ), της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας, του Παγκύπριου Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής” και του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com

Πληροφορίες: seminars@mitrikosthilasmos.com
Τηλ.: 6999238535

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

            ΚΥΡΙΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ                         ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                          
                              


ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Το mitrikosthilasmos.com, επιχειρεί μέσα και από αυτή την εκδήλωση να ενημερώσει και να παροτρύνει τους επαγγελματίες υγείας στο να βοηθούν και να στηρίζουν τη θηλάζουσα μητέρα κάθε στιγμή, καθώς επίσης και να δώσει στις γυναίκες (και τις οικογένειες τους), τη δύναμη και την πίστη, πως ο μητρικός θηλασμός, ως φυσική συνέχεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, είναι μια διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη μπορεί να επιτευχθεί, προφέροντας τα μέγιστα σε αυτές και τα παιδιά τους τόσο για σήμερα όσο και στο μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *