Πριν λίγους μήνες είχαμε δει την αυστραλιανή γερουσιαστή των Πρασίνων, Λαρίσα Γουότερς, να θηλάζει το μωρό της κατά τη διάρκεια μιας ψηφοφορίας στη βουλή. Τότε έγινε η πρώτη γυναίκα πολιτικός της χώρας που θήλασε μωρό σε κοινοβούλιο!
Πρόσφατα η ίδια γερουσιάστης θήλασε και πάλι το μωρό της στην βουλή αυτή την φορά κατά τη διάρκεια ομιλίας στην επιτροπή που συζητούσε τις σχολικές χρηματοδοτήσεις.
Η πολιτικός δηλώνει αρκετά άνετη να το κάνει αυτό και πως δεν υπάρχει κάτι πιο φυσικό από μια μητέρα να ταΐζει το μικρό της παιδί, σημειώνοντας πως «Οι γυναίκες θα συνεχίσουν να κάνουν παιδιά και θα πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την πρόταση για να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους συνδυαστικά με την οικογένειά τους».
Η ίδια έγραψε στο Facebook «Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες μητέρες στο Κοινοβούλιο. Και χρειαζόμαστε επίσης περισσότερα φιλικά σε οικογένειες μέρη, περισσότερους ευέλικτους χώρους εργασίας και πιο προσιτή φροντίδα για τα παιδιά όλων των ανθρώπων».
Σχετικά άρθρα:
Συντακτική ομάδα mitrikosthilasmos.com