Χρυσό βραβείο για την Τράπεζα Γάλακτος του ΓΝ Έλενα Βενιζέλου στα Healthcare Business Awards 2017

Χρυσό βραβείο για την Τράπεζα Γάλακτος του ΓΝ Έλενα Βενιζέλου στα Healthcare Business Awards 2017

Για την ποιότητα υπηρεσιών


Χρυσό βραβείο απέσπασε η Τράπεζα Γάλακτος του ΓΝΜ Έλενα Βενιζέλου στα Healthcare Business Awards 2017.


Η τράπεζα γάλακτος του Νοσοκομείου Έλενα Ε. Βενιζέλου λειτουργεί από το 1947 και είναι από τις πρώτες τράπεζες μητρικού γάλακτος που λειτούργησαν στον κόσμο.

Στην πάροδο των 70 χρόνων λειτουργίας της, έχουν οικοδομηθεί δικλείδες ασφάλειας και διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου αναφορικά με τη διαδικασία λειτουργίας, παραγωγής και διάθεσης του γάλακτος που συλλέγεται.

Η Ειδική Μονάδα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού – Τράπεζα Γάλακτος του Γ.Ν.Μ. Έλενα Βενιζέλου απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Νοσοκομεία – Ιδιωτικές Κλινικές – Διαγνωστικά Κέντρα / Ποιότητα Υπηρεσιών, στα Healthcare Business Awards 2017, που διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Health Daily και τη Boussias Communications.

Το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Δημήτρης Βεζυράκης Διοικητής του Νοσοκομείου και Γεώργιος Λιόσης Διευθυντής του ΕΣΥ, Νεογνολόγος και Υπεύθυνος της Ειδικής Μονάδας Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς μίας ομάδας ατόμων που επί σειρά ετών δουλεύει με πολύ πάθος για την αξία του μητρικού γάλακτος και με μεγάλη αφοσίωση στους μικρούς μαχητές της ζωής, τα πρόωρα νεογνά! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό και στο έργο που καθημερινά προσφέρουν! Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον!

Το Νοσοκομείο “Έλενα Βενιζέλου”, από το 2011, έχει πιστοποιηθεί από τη UNICEF ως Φιλικό Προς τα Βρέφη Νοσοκομείο (Baby Friendly Hospital).

Για τις μητέρες που θηλάζουν και επιθυμούν να γίνουν δότριες μητρικού γάλακτος, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα Μητρικού Θηλασμού στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» στο τηλ: 210.64.62.782 – 2132051360.

Δημοσίευση: 15/9/17
Επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com
    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *