ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2017

ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2017

Στηρίζουμε τον θηλασμό μαζί

Για 11η χρονιά διοργανώνεται και φέτος από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής” η εκδήλωση, Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» με την συνεργασία του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», προσκαλούν για ακόμα μια χρονιά όλες τις νέες μητέρες να συμμετάσχουν στον καθιερωμένο ετήσιο Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 518 κέντρα παγκοσμίως.

Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί σε επιτυχημένο θεσμό που προσελκύει μητέρες και παιδιά από όλη την Κύπρο.

Το mitrikosthilasmos.com είναι και φέτος υπερήφανος υποστηρικτής της εκδήλωσης!

Πληροφορίες για την εκδήλωση

Οι εγγραφές για την εκδήλωση ξεκινούν στις 10:00 π.μ. στα πιο κάτω σημεία ανά πόλη και ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός πραγματοποιείται ακριβώς στις 11:00 π.μ. Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

  • Λευκωσία: Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία (Τηλ. 99365414)
  • Λεμεσός: Ajax Hotel (Τηλ. 99604050)
  • Λάρνακα: Med Schools Λάρνακας (Τηλ. 96649737)
  • Πάφος: Νοσοκομείο Ευαγγελισμός (Τηλ. 26848000)
  • Επ. Αμμοχώστου: Δημαρχείο Παραλιμνίου (Τηλ. 99571343)
Διαδώστε την πρόσκληση και μέσω facebook!

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, ως η μεγαλύτερη πρωτοποριακή εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων, με διεθνή συστήματα ποιότητας, η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές, προωθεί διαχρονικά τον μητρικό θηλασμό, στηρίζοντας τις μητέρες που επιλέγουν να χαρίσουν στα παιδιά τους το ανεκτίμητο δώρο του θηλασμού, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί την κυπριακή κοινωνία για την αξία και τα οφέλη του.

Η αφίσα της εκδήλωσης:

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη WABA αλλά και τις φετινές εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://worldbreastfeedingweek.org/

Δημοσίευση: 25/9/2017
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *