Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα 2017

Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα 2017

«40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται»

«40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται» είναι το θέμα της φετινής Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα, από τις 15 έως τις 21 Μαΐου 2017 και η Ελλάδα συμμετέχει δυναμικά με την ενεργοποίηση πλήθους πολιτών, επαγγελματιών και φορέων, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Το Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα, ENCA Hellas (μέλος του European Network of Childbirth Associations (ENCA)), μια ομάδα εθελοντών, ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων και οργανισμών, συντονίζει για έβδομη χρονιά φέτος τον Μάιο μια σειρά από ανοιχτές εκδηλώσεις, δωρεάν υπηρεσίες, ενημερωτικές συναντήσεις, ομάδες για την υποστήριξη της εγκυμοσύνης, της λοχείας, της οικογένειας, εκπαιδευτικές συναντήσεις για την προώθηση του θηλασμού και πλήθος ακόμα δράσεων.

Συμμετοχή του mitrikosthilasmos.com

Το mitrikosthilasmos.com συμμετέχει στην φετινή Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα με τη διοργάνωση του δωρεάν σεμιναρίου με θέμα: “Θα γίνω μαμά! – Προετοιμάζομαι για τον τοκετό και τον θηλασμό” στις 20/5 στην Αθήνα (πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής εδώ) καθώς επίσης και ως Χορηγός Επικοινωνίας της Ημερίδας του ENCA Hellas για τα δικαιώματα των γυναικών κατά την αναπαραγωγική περίοδο που θα γίνει στις 20/5 στο Μαρούσι.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη φετινή Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα, θα βρείτε εδώ και το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις, ομιλίες, δράσεις και υπηρεσίες που προσφέρονται στη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα, ανά περιοχή, μπορείτε να το βρείτε εδώ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σχετικά με το ENCA: http://www.enca.info/
Σχετικά με τη Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα και το ENCA Hellas: www.encahellas.eu

    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *