Συσκευή σεμνότητας για θηλάζουσες μητέρες (χιουμοριστικό βίντεο)

Συσκευή σεμνότητας για θηλάζουσες μητέρες (χιουμοριστικό βίντεο)

“Βυζάκια στο κουτί”: Σεμνότητα για δημόσιο θηλασμό!

 

Viral έχει γίνει τους τελευταίους μήνες ένα χιουμοριστικό βίντεο διαφήμισης της συσκευής σεμνότητας “Βυζάκια στο κουτί” για… τις μοντέρνες μαμάδες που θηλάζουν δημοσίως!

Όπως μια κλασσική διαφήμιση τηλεπώλησης, το βίντεο που θα παρακολουθήσετε διακωμωδεί τις περιπέτειες που αντιμετωπίζουν συχνά οι θηλάζουσες μητέρες όταν πρέπει να θηλάσουν δημοσίως και παρουσιάζει το νέο προϊόν “Βυζάκια στο κουτί” ως την πλέον κατάλληλη λύση…

Η παρουσιάστρια ακούγεται να λέει: Έχετε κουραστεί με τα ενοχλητικά βλέμματα όταν πρέπει να θηλάσετε το μωρό σας δημοσίως; Τα καλύμματα τρελαίνουν το μωρό σας; Έχετε σιχαθεί να θηλάζετε σε περίεργα σημεία; (πχ τουαλέτες). Σας παρουσιάζουμε το “Βυζάκια στο κουτί”! Τη νέα συσκευή σεμνότητας για θηλάζουσες μητέρες.

Απολαύστε το μοδάτο και οικολογικό σχεδιασμό της! Είναι πρακτική και βολική και μπορεί να γίνει σήμερα κιόλας δική σας με μόνο 199,99$. Αλλά… γιατί να σταματήσουμε εδώ; Με άλλα 999,99$ μια ακόμη πολυτελής έκδοση παραλλαγής μπορεί να γίνει δική σας! Είναι σαν μαγεία! Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ! Για περιορισμένο χρόνο αγοράζετε μία και παίρνετε άλλες δύο δωρεάν! “Βυζάκια στο κουτί” σεμνότητα για μοντέρνες μαμάδες!

Και καθώς τελειώνει το διαφημιστικό σποτ, τρέχουν στο κάτω μέρος τις οθόνης επιπρόσθετες πληροφορίες: “Δεν πλένεται στο πλυντήριο. Η χρήση του προϊόντος μπορεί να επιφέρει ναυτία, έκζεμα, αναπνευστικά προβλήματα, κατάθλιψη, διαταραχή μετατραυματικού στρες και θάνατο από ασφυξία.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο!

~ Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια ~Δημοσίευση: 22/1/2017

Μετάφραση/Επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *