Αν το μωρό σας κλαίει, μην το αγνοείτε!

Αν το μωρό σας κλαίει, μην το αγνοείτε!

Σας χρειάζεται!

Αν το μωρό σας κλαίει, μην το αγνοείτε! Είναι ο μόνος τρόπος που έχουν για να επικοινωνούν μαζί σας και να σας δώσουν να καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το κλάμα σας λέει ότι είναι κουρασμένα, ότι κάνει ζέστη, ότι πεινάνε, ότι κρυώνουν ή ότι απλά χρειάζονται την αγάπη σας.

Όταν κλαίνε, η καρδιά τους χτυπάει πιο γρήγορα και οι αγχογόνες ορμόνες φτάνουν στα ύψη, που σημαίνει ότι το μωρό σας είναι σε μια κατάσταση συναισθηματικής ανησυχίας. Αν την αγνοήσετε, θα μεγαλώσουν και θα συνηθίσουν να νιώθουν παρατημένα και αν συμβεί αυτό… Πώς θα σας πει το μωρό σας τι είναι αυτό που χρειάζεται;


Μην αγνοήσετε το κλάμα του παιδιού σας. Σας χρειάζεται!

Δημοσίευση: 24/1/17
ΠΗΓΗ: Με Υγεία
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *