Οι φωτογραφίες θηλασμού της Alanis Morissette στο Instagram

Οι φωτογραφίες θηλασμού της Alanis Morissette στο Instagram

Μια ακόμη διάσημη μαμά υπέρμαχος του θηλασμού!

 

Η 42χρονη διάσημη τραγουδίστρια που είναι υπέρμαχος του θηλασμού, δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρυφερά στιγμιότυπα θηλασμού της κορούλας της, ενθαρρύνοντας και εμπνέοντας άλλες μητέρες!

“Ήρθε 23 Ιουνίου 2016!” έγραψε ως λεζάντα στο στιγμιότυπο ενός από τους πρώτους θηλασμούς της, η τρισευτυχισμένη διάσημη μητέρα, ανακοινώνοντας έτσι τη γέννηση της κορούλας της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alanis Morissette (@alanis) στις Ιούλ 8, 2016, 3:06μμ PDT

 

Αργότερα, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού, μοιράστηκε ακόμη ένα τρυφερό στιγμιότυπο!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alanis Morissette (@alanis) στις Αύγ 2, 2016, 4:26μμ PDT

Ενώ, προχθές, με αφορμή τις προεδρικές εκλογές στις Η.Π.Α. και θέλοντας να δηλώσει την υποστήριξή της στη Hillary Clinton, δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία της να θηλάζει την κορούλα της Onyx, έχοντας στο στήθος της κολλημένο ένα αυτοκόλλητο που γράφει «Ψήφισα».

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alanis Morissette (@alanis) στις Νοέ 2, 2016, 2:24μμ PDT

 

Δημοσίευση: 4/11/2016
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *