Η Ζιζέλ θηλάζει την ενός έτους κόρη της στην παραλία!

Η Ζιζέλ θηλάζει την ενός έτους κόρη της στην παραλία!

Τι κι αν είναι top model; Η Gisele Bundchen παραμένει εδώ και ένα χρόνο, μια αφοσιωμένη θηλάζουσα μητέρα κάθε μέρα, κάθε ώρα, παντού! Ο φακός την έπιασε να θηλάζει στις διακοπές της!

Η Ζιζέλ, είναι πλέον γνωστό πως είναι φανατική οπαδός* του θηλασμού και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα και τις συνεχείς μετακινήσεις της, δεν έχει σταματήσει να θηλάζει την ενός έτους κόρη της.

Πρόσφατα την είδαμε να θηλάζει λίγο πριν από μια επαγγελματική φωτογράφηση ενώ αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να θηλάζει την ενός έτους κορούλα της κάπου στο αρχιπέλαγος Φερνάντο ντε Νορόνια, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της και λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της!

*Η Gisele πιστεύει πως θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να υποχρεώνει όλες τις γυναίκες να θηλάζουν τα παιδιά τους για τουλάχιστον έξι μήνες από την ημέρα της γέννησής τους! 

Το επιτυχημένο μοντέλο, σε συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο περιοδικό Harper’s Bazaar είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν μητέρες που δεν θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους και εγώ τις ρωτάω: “Θα δώσετε χημικό φαγητό στα παιδιά σας τώρα που είναι τόσο μικρά;”. Πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει ένας παγκόσμιος νόμος, που να υποχρεώνει τις μητέρες να θηλάζουν τα παιδιά τους».
Δημοσίευση 08/04/2014
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *