Μπλέικ Λάιβλι: Το να είσαι μαμά και μάλιστα θηλάζουσα είναι full time απασχόληση

Μπλέικ Λάιβλι: Το να είσαι μαμά και μάλιστα θηλάζουσα είναι full time απασχόληση

Η Μπλέικ Λάιβλι φαινόταν πως ήδη τα είχε όλα! Μια ακμάζουσα καριέρα, ένα σέξι σύζυγο, ένα λυγερό κορμί… κι όμως, πληρότητα και ολοκλήρωση η ίδια ένιωσε μέσα από τη μητρότητα και τον θηλασμό!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της το εντυπωσιακό 27χρονο μοντέλο και ηθοποιός που από τον περασμένο Δεκέμβριο απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως μαμά, σχολίασε: «Το να είσαι μαμά και μάλιστα θηλάζουσα είναι full time απασχόληση αλλά για μένα αποτελεί κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο!».

«Υπάρχουν βράδια που δεν κοιμάμαι παρά μόνο δύο ώρες, θηλάζω την κόρη μου ακόμη και στον δρόμο! Η καθημερινότητα φυσικά και με κουράζει, βρίσκω όμως τρόπο και τα καταφέρνω».

Αυτή η ευχάριστη τροπή στη ζωή της τελευταία την έχει κρατήσει μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις της ωστόσο όπως η ίδια δηλώνει, αν χρειαστεί, θα βάλει ακόμη και την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα καθώς η φροντίδα του μωρού τη γεμίζει όσο τίποτε άλλο!

«Νιώθω πως αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου. Πλέον τα έχω όλα!» είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση: 28/04/2015
Επιμέλεια: Team mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *